Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Mistrák

Vytvořeno25.07.2018
Je potřeba zatopit pod kotlem, aby to hořelo (a občas i prohrábnout pod roštem:-)). A vyplatilo se to! Dostatek trénování před mistrákem byl opravdu znát. V Peci pod Sněžkou se totiž 22.7. jelo mistrovství České republiky. Co samotné akci předcházelo? Asi to, že jsme v pátek přijeli do Pece, no a s mým kamarádem jsme šli rozehřát nohy po cestě autem. Projet si trať a tak dále. Potom, co jsme si to najeli, tak mého trhlého 8-) kamaráda napadlo, že jako páteční rozjetí bychom se mohli kouknout na Sněžku. Tak jsme si na kolech vyjeli kopeček, pokochali se a šli spát! V sobotu následovalo lehké projetí pár kol po trati. Jako regenerační zařízení posloužila ledová řeka, která tekla kousek od penzionu. Nebudu vás ale už déle napínat. Nedělní ráno jsem se probudil, nálada výborná a vše bylo jak má být. Vylezl jsem z penzionu a šel se zahřát. Dal jsem si pár temp na válcích, však to znáte. Když pořadatelé začali volat ke startu, tak mě zařadili do druhé lajny! To bylo super! Start byl do celkem hnusného kopce, ale zrovna mi to tak nějak sedlo! To znamená, že nahoře už jsem byl druhý! Dále to ale nebylo zase až tak úplně hezké. Z toho rychlého sprintu až na kopec se mi zatemnilo před očima a další dvě kola jsem se vzpamatovával uložený na sedmé pozici:-o. Není divu po tom kopci. Zkusil jsem tedy poručit nohám ať jedou! Nohy poslechly a poslední dvě kola jsem letěl jak bába na koštěti! A šlo to 6-5-4-3... bohužel, lépe jsem to nevytáhl a dojel do cíle na 3.pozici! Zato ale s ohromnou radostí! Nečekané umístění. Před závodem jsem si z kamaráda dělal srandu, že to dám na bednu B-) a taky se to povedlo! Jsem spokojený s formou. Být 3.na MČR je pro mě opravdu úspěch! Děkuji všem za podporu a fandění, hlavně své Mamce! Díky Ondřeji Vojtěchovskému za tréninky, bez kterých bych nebyl tam kde jsem! Díky také KOLOKRÁMU a těm, kteří mě fotili. Musím zmínit taky mého nejlepšího kamaráda Filipa Hanouska, který bohužel neodstartoval kvůli technickým problémům :-o, nicméně se na mě přijel podívat, pomáhat v depu a fandit. Hezké léto! Plamínek V klidu se pobavit a zasmát před závodem V klidu se pobavit a zasmát před závodem Z Druhý lajny hned na čelo! Z Druhý lajny hned na čelo! Dupat do toho kopce! Dupat do toho kopce! Ááá hop přes klády Ááá hop přes klády Tady zase pro změnu poskočit přes kořeny :) Tady zase pro změnu poskočit přes kořeny :) Kličky na louce, nic moc zábavnýho ... Kličky na louce, nic moc zábavnýho ...
... drop a hezky se proletět! — s uživateli Radek Hořák a Specialized Bicycles. ... drop a hezky se proletět! — s uživateli Radek Hořák a Specialized Bicycles.
Mám to už za sebou, přišlo to tak najednou :) Mám to už za sebou, přišlo to tak najednou :)
Bedna :)! Bedna :)!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies