Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Eurobike - Cipollini

Vytvořeno19.07.2018
zde druhá várka ... Cipollini vystavil pouze na stánku designové firmy Vadolibero své dvě novinky a to model ALLROAD pro gravel a cyklokros disciplíny :) (za mě je to jako když Alfa Romeo nebo Porsche udělalo SUV jen proto, že to mají ostatní) ... no nicméně, pokud jim chyběl tento model do jejich sbírky, tak nevypadá až tak zle... máme ho objednaný v zeleném provedení pod označením ARMY, tak se potom budeme alespoň moci schovávat po lese (na fotkách to je to kolo v černém provedení) a dále přepracovali stávající model MCM, který bude nyní k dispozici i s diskovými brzdami. ... tohle by asi jako "úvodní slovo" naprosto stačilo - je to fakt, všichni musí dělat všechno a nějak si zapomínají uvědomovat, že tím tak trochu ztrácí ten punc originality ... Tak tady je jedna z avizovaných novinek - řada MCM rozšířená o model DISC ve "ferrariovských" barvách. Pokud tak bude i jezdit, potom asi budete muset ocelové kotouče nahradit karbonovými, jako je to u těch slavných sporťáků - za příplatek, samozřejmě! Tak tady je jedna z avizovaných novinek - řada MCM rozšířená o model DISC ve "ferrariovských" barvách. Pokud tak bude i jezdit, potom asi budete muset ocelové kotouče nahradit karbonovými, jako je to u těch slavných sporťáků - za příplatek, samozřejmě! Přesně tady - představte si karbonový kotouček, který se neohřeje a nebude se kroutit ... kroutili by se ale asi případní zájemci při placení! :-D Přesně tady - představte si karbonový kotouček, který se neohřeje a nebude se kroutit ... kroutili by se ale asi případní zájemci při placení! :-D ... nedočkavci se mohou hned obout a provést první test ... ... nedočkavci se mohou hned obout a provést první test ... ... to abyste se nebáli, že vám připravené testovací tretry nepůjdou k pleti - můžete si vybrat ... ... to abyste se nebáli, že vám připravené testovací tretry nepůjdou k pleti - můžete si vybrat ... Jinak tady ale moc novinek nebo nějakých super vychytávek nehledejte. Třeba řiditka a představec jsou od "dědy" ;-) ... Jinak tady ale moc novinek nebo nějakých super vychytávek nehledejte. Třeba řiditka a představec jsou od "dědy" ;-) ... Buď už nějaký nedočkavec rval silou kolo ze stojanu dolu, nebo jen zapomněli krapet dopasovat tu gumu na koltech ... Buď už nějaký nedočkavec rval silou kolo ze stojanu dolu, nebo jen zapomněli krapet dopasovat tu gumu na koltech ... Pro vystavovaný kousek zvolili raději osvědčenou mechaniku - co kdyby někdo opomenul dobít baterii??? Pro vystavovaný kousek zvolili raději osvědčenou mechaniku - co kdyby někdo opomenul dobít baterii??? Jednoduché, ultimativní tvary klik souzní s profilováním stavby ... Jednoduché, ultimativní tvary klik souzní s profilováním stavby ... ... sem na něj tolik nebude cákat pot ... ... sem na něj tolik nebude cákat pot ...
... pojďme si ale prohlédnou nějaký ten detail ze stavby MCM - např. vedení brzdových hadic ... ... pojďme si ale prohlédnou nějaký ten detail ze stavby MCM - např. vedení brzdových hadic ...
Ten stojan je v ceně? Docela by klidně mohl stát i u vás v chodbě, ne? Ten stojan je v ceně? Docela by klidně mohl stát i u vás v chodbě, ne?
... neříkejte, že byste ho nebrali. — s uživateli Vadolibero a MCipollini. ... neříkejte, že byste ho nebrali. — s uživateli Vadolibero a MCipollini.
No, pokud začneme rozvážet KOLOKRÁM PIZZU, tak jedině na kolech - to by šlo ...;-)  No, pokud začneme rozvážet KOLOKRÁM PIZZU, tak jedině na kolech - to by šlo ...;-)
Tak tady je ten slibovaný druhý kousek pro všechny příležitosti, pro všechny terény ... Tak tady je ten slibovaný druhý kousek pro všechny příležitosti, pro všechny terény ... Nakonec, proč ne? Když druhé kolo do rodiny pro univerzální použití, tak proč nějako jinou značku, když už jednoho Čipa máte v ložnici ;-)?! Nakonec, proč ne? Když druhé kolo do rodiny pro univerzální použití, tak proč nějako jinou značku, když už jednoho Čipa máte v ložnici ;-)?! Jako u předchozího modelu, tak i tady - sázka na jistotu. Jako u předchozího modelu, tak i tady - sázka na jistotu. S tímhle nářadím si asi mezi lesy a loukami ostudu neuděláte, jenom ...nebude vám ho líto, honit ho po polňačkách??? S tímhle nářadím si asi mezi lesy a loukami ostudu neuděláte, jenom ...nebude vám ho líto, honit ho po polňačkách??? Nebýt tam ten "drapák", člověk by to tipoval od pohledu na něco ušlechtilejšího ... Nebýt tam ten "drapák", člověk by to tipoval od pohledu na něco ušlechtilejšího ... ... tady taky žádné rozdíly nehledejte ... ... tady taky žádné rozdíly nehledejte ... ... je to prostě bicykl se vším všudy a navíc vraník z dobrého chovu :-). ... je to prostě bicykl se vším všudy a navíc vraník z dobrého chovu :-). Akorát ani tenhle jednodušší věšák není, bohužel, v ceně ... Akorát ani tenhle jednodušší věšák není, bohužel, v ceně ... Festovější výplet, kotouče, ... směle do terénu. Festovější výplet, kotouče, ... směle do terénu. Tak jak? Zamlouvá se vám takhle "okovanej" koník? Nebojte, objednáme případně i Vám. Tak jak? Zamlouvá se vám takhle "okovanej" koník? Nebojte, objednáme případně i Vám. Zatím ho máme objednaný jako vzorek na krám v zelené barvě - ARMY. Tak si ho přijeďte kncem léta k nám omrknout :)! Zatím ho máme objednaný jako vzorek na krám v zelené barvě - ARMY. Tak si ho přijeďte kncem léta k nám omrknout :)! No a nakonec jako přídavek jedna špionážní za standardně zamčenými dveřmi :) No a nakonec jako přídavek jedna špionážní za standardně zamčenými dveřmi :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies