Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Cipo pod mostem :)

Vytvořeno16.07.2018
To vždycky jenom slyšíme o tom světle na konci tunelu, tady se ale raději podívejte, co je na začátku! :) (není to sice pravej tunel, jenom větší mostní oblouk, ale komu to vadí? :)) To vždycky jenom slyšíme o tom světle na konci tunelu, tady se ale raději podívejte, co je na začátku! :) (není to sice pravej tunel, jenom větší mostní oblouk, ale komu to vadí? :)) To vždycky jenom slyšíme o tom světle na konci tunelu, tady se ale raději podívejte, co je na začátku! :) (není to sice pravej tunel, jenom větší mostní oblouk, ale komu to vadí? :)) Tenhle NK1K disc se nám tady dnes prezentuje s karbonovými HI-TECH komponenty. Tenhle NK1K disc se nám tady dnes prezentuje s karbonovými HI-TECH komponenty. … i ty LIGHTWEIGHTY mezi ně určitě patří!(Meilenstein Disc) … i ty LIGHTWEIGHTY mezi ně určitě patří!(Meilenstein Disc) Ještě před nedávnem by si sem mohl cyklista zacvaknout maximálně tak kompas nebo hodinky, dnes? S moderními pomůckami máte k dispozici tolik informací o všem možném, že byste taky mohli zapomenout šlapat … :). Ještě před nedávnem by si sem mohl cyklista zacvaknout maximálně tak kompas nebo hodinky, dnes? S moderními pomůckami máte k dispozici tolik informací o všem možném, že byste taky mohli zapomenout šlapat … :). … to byste pak ani nepotřebovali tyhle diskové zpomalovače :). … to byste pak ani nepotřebovali tyhle diskové zpomalovače :). … cyklo stínohra. … cyklo stínohra. Neokoukatelné – tvarování a profilování karbonové stavby – z každého pohledu lze najít něco nového a můžete přemýšlet a zdůvodňovat si, proč je to právě takhle vymyšlený … Neokoukatelné – tvarování a profilování karbonové stavby – z každého pohledu lze najít něco nového a můžete přemýšlet a zdůvodňovat si, proč je to právě takhle vymyšlený … … a proč ještě tenhle kousek nemáte ve sbírce?? … a proč ještě tenhle kousek nemáte ve sbírce?? Takhle by přeci klidně mohl pózovat třeba na vaší zahradě … Takhle by přeci klidně mohl pózovat třeba na vaší zahradě …

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies