Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

POC na zahrádce ...

Vytvořeno13.07.2018
Koukejte, co nám tady na zahrádce vykvetlo nového Koukejte, co nám tady na zahrádce vykvetlo nového Koukejte, co nám tady na zahrádce vykvetlo nového ... všechno raší tak rychle, že si krtek raději pořídil kryt na krtinu :) ... nebo né? Tak nic, to je v trávě pohozený kryt na hlavu (cyklistovu) - POC VENTRAL. Musíme se přeci pochlubit s novinkami ... všechno raší tak rychle, že si krtek raději pořídil kryt na krtinu :) ... nebo né? Tak nic, to je v trávě pohozený kryt na hlavu (cyklistovu) - POC VENTRAL. Musíme se přeci pochlubit s novinkami ... žádné velké vizuální efekty, ale zato - maximální ochrana toho, co nosíme na krku, maximální aerodynamika, maximální ventilační schopnosti - vše pro váš maximální výkon! ... žádné velké vizuální efekty, ale zato - maximální ochrana toho, co nosíme na krku, maximální aerodynamika, maximální ventilační schopnosti - vše pro váš maximální výkon! Aby vaší drahé polovičce nebylo líto, že si pořád něco nakupujete a děláte si radost, můžeme přibalit dárek pro dámu/slečnu - POC OCTAL HYDROGEN - tak se sehněte a seberte si i tu "růžovku" :). Aby vaší drahé polovičce nebylo líto, že si pořád něco nakupujete a děláte si radost, můžeme přibalit dárek pro dámu/slečnu - POC OCTAL HYDROGEN - tak se sehněte a seberte si i tu "růžovku" :). Už od pohledu doslova chladí - ta bude v těchto letních dnech příjemná na hlavě! Už od pohledu doslova chladí - ta bude v těchto letních dnech příjemná na hlavě! ... hele, jak se k sobě tulí. Byla by škoda je od sebe oddělovat! Tak jak? ... hele, jak se k sobě tulí. Byla by škoda je od sebe oddělovat! Tak jak?
Že už pro sebe nic nepotřebujete a berete jen "růžovku"? Taky dobrá volba. Budete pochváleni! :) Že už pro sebe nic nepotřebujete a berete jen "růžovku"? Taky dobrá volba. Budete pochváleni! :)
Ne ne, mravenci a brouci se nepotřebují na jarní slunce koukat přes UV filtr! Tohle je taky pro vás - už jsme říkali, že toho vyrostlo hodně. :) Ne ne, mravenci a brouci se nepotřebují na jarní slunce koukat přes UV filtr! Tohle je taky pro vás - už jsme říkali, že toho vyrostlo hodně. :)
... jestli už v trávě nic nenajdete - asi vás někdo předběhl. Nevadí, stavte se u nás na krámě v KOLOKRÁMu nebo si o ně prostě jenom napište. ... jestli už v trávě nic nenajdete - asi vás někdo předběhl. Nevadí, stavte se u nás na krámě v KOLOKRÁMu nebo si o ně prostě jenom napište.
... ale přijeďte si je raději vyzkoušet a podívat se na to léto i přes jiná skla - je na výběr! ... ale přijeďte si je raději vyzkoušet a podívat se na to léto i přes jiná skla - je na výběr!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies