Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Matteo Trenkin čistič s taťkinem

Vytvořeno04.07.2018
KOLOKRÁM právě testuje novinku - speciální cykločistič MATEO MATEONI DE LA CUBA LIBRE KOLOKRÁM právě testuje novinku - speciální cykločistič MATEO MATEONI DE LA CUBA LIBRE KOLOKRÁM právě testuje novinku - speciální cykločistič MATEO MATEONI DE LA CUBA LIBRE Z čeho se skládá? Sami vidíte. Nádoba na vodu, nějaká ta ekologická chemie, pár kartáčů, štětců a podobnejch pomůcek a jeden trpaslík :) ... Z čeho se skládá? Sami vidíte. Nádoba na vodu, nějaká ta ekologická chemie, pár kartáčů, štětců a podobnejch pomůcek a jeden trpaslík :) ... ... to aby podával potřebné a nebo to v pravou chvíli někam schoval, aby odborně překážel, zkrátka, aby to mytí nebylo jen tak nudný a aby se u toho užila nějaká ta sranda ... :) ... to aby podával potřebné a nebo to v pravou chvíli někam schoval, aby odborně překážel, zkrátka, aby to mytí nebylo jen tak nudný a aby se u toho užila nějaká ta sranda ... :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies