Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Colnago EPS, trocha té nedávné historie

Vytvořeno02.07.2018
Zlatá horečka (ne jen na Klondiku :)) Zlatá horečka (ne jen na Klondiku :)) Zlatá horečka (ne jen na Klondiku :)) Proč ne, občas se nám zlato zablejská i v KaŠe – jako třeba tady na tom COLNAGU. Proč ne, občas se nám zlato zablejská i v KaŠe – jako třeba tady na tom COLNAGU. … vidíte, zlatokop se neflákal! Tady to není o tom: … mám plechovej hrnek, v něm pár zlatejch zrnek a nad hlavou polární zář … tady to září celý! :) … vidíte, zlatokop se neflákal! Tady to není o tom: … mám plechovej hrnek, v něm pár zlatejch zrnek a nad hlavou polární zář … tady to září celý! :) Vidíte? Ten stroj už nějakou tu míli objel. A kdo je detailista, určitě si všimnul toho čísla na brzdě … “výroční sada“. Vidíte? Ten stroj už nějakou tu míli objel. A kdo je detailista, určitě si všimnul toho čísla na brzdě … “výroční sada“. Tady to vidíte celý – s klidem by se dalo říct: stará, dobrá, zlatá (doslova) klasika! :) Pokud zaostříte na ta řiditka a na sedlo, tak vás fakt nešálí zrak, to se tam v objektivu opravdu neodráží ten odstín z trávníku v pozadí. Můžete si říct třeba “úlet”, ale majitel si přál a my vyplnili … třeba někdo rád provokuje okolí :). Tady to vidíte celý – s klidem by se dalo říct: stará, dobrá, zlatá (doslova) klasika! :) Pokud zaostříte na ta řiditka a na sedlo, tak vás fakt nešálí zrak, to se tam v objektivu opravdu neodráží ten odstín z trávníku v pozadí. Můžete si říct třeba “úlet”, ale majitel si přál a my vyplnili … třeba někdo rád provokuje okolí :). Shamaly ve zlatě, to nebylo zrovna moc obvykle k vidění … Shamaly ve zlatě, to nebylo zrovna moc obvykle k vidění … Ale uznejte, parádu takový stroj nadělá a ještě asi dlouho dělat bude. Ale uznejte, parádu takový stroj nadělá a ještě asi dlouho dělat bude. Takhle to vypadá, když si někdo udělá radost – a pořád ji má … :) Takhle to vypadá, když si někdo udělá radost – a pořád ji má … :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies