Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Minule to chytlo a když do toho občas trochu "fouknem"...

Vytvořeno20.06.2018
Minule to chytlo a když do toho občas trochu "fouknem", tak to docela obstojně hoří ... Mám tu pro vás další report, ale jak začít? Nejlíp sednout a napsat! :-D Takže začínám: 17.června se jel již 4.Český pohár na Šumavě v Zadově. Trať byla krásná, technická a dost mi seděla. Na trati sice bylo, na můj vkus, málo kopců - v podstatě jen dva, ale zato byly dost dlouhé a prudké. Jelo se totiž po sjezdovce! Hodně vostrý tohle stoupání, alespoň pro mě! :-(( No nic. Potrénoval jsem si den před závodem na trati a najel a odzkoušel dostatečně technické pasáže, kde si myslím, že jsem jel bez chyby. Po noci plné snů - o závodě ;-), jsem se konečně vzbudil. Teda energie ze mě zrovna nesálala! Musím říct, že jsem se cítil trošku ospale a to přes to, že jsem se jinak celkem v pohodě vyspal. Při rozjíždění, se mi nohy taky zdály nic moc, jako kdyby nebyly úplně moje ... naštvalo mě to a byl jsem nervózní. Šel jsem tedy na válce a rozjížděl jsem se, co to šlo. Ale tady POZOR! ... zas abys to nepřehnal!! Chvíli jsem takhle odkrajoval čas do startu a docela to uteklo - a je to tady! Tak jsem se šel připravit a zařadit do 3.lajny. Vystartovalo se a já jsem prostě chtěl!! Jel jsem co nohy stačily! A držel se zhruba na 16.pozici. Do 2.kola jsem už najížděl jako třináctej, ... a najednou to začalo! Šel jsem až neuvěřitelně rychle dopředu. A po dvou kolech jsem se takto dohrabal na 5.pozici. Co bylo dál? No, nebudu vás napínat, víc to už zkrátka zase až tolik nešlo :-( ...bojoval jsem až skoro do konce s Jakubem Římanem, kterej jel neuvěřitelný tempo do kopců a trošku jsme se předháněli, jednu chvíli jsem jel i na čtvrtým fleku, ale, bohužel, udržet se mi to nepodařilo :-o. Do cíle jsem si tedy dojel na 5.pozici, jako 4.nejlepší z Čechů! Radost! Pocity "po"? Pro mě hrozně povedený závod a konečně jsem si splnil to, co jsem vždy chtěl... a to bylo, dojet minimálně do 10.místa, a to se, myslím, povedlo suprově! Poděkování? Samozřejmě - rodině za odvoz a dotování kola, kterýmu tolik "ubližuju", děkuji za nové kolo S-WORKS EPIC 2018... to kolo hrozně letí:-D! Děkuji také Ondřeji Vojtěchovskému za tréninkový plán! Díky také KOLOKRÁMU. A samozřejmě obrovské díky těm, kteří mi fandili...DÍKY MOC!!! To je odemně vše. Plamínek Nějaký kameny? Nojo to mi jde! Nějaký kameny? Nojo to mi jde! Kameny byly všude...tomu se nevyhnete. Kameny byly všude...tomu se nevyhnete. Musím se taky občas zvednou ze sedla! Musím se taky občas zvednou ze sedla! Tady..dost do kopce.. novej SW Epic jede snad sám :). Tady..dost do kopce.. novej SW Epic jede snad sám :). Poskočit si a hned upalovat dál. Poskočit si a hned upalovat dál. Ježíš, nějak moc se mi to odlepilo od země :). Ježíš, nějak moc se mi to odlepilo od země :). Držím se zuby nehty! Prostě to nejde, ale musím! Držím se zuby nehty! Prostě to nejde, ale musím! Dřu to! Dřu to! A jedu dál co to jde! A jedu dál co to jde! Dřu to! Dřu to! Jedna fotka, lehce pod bednou... Jedna fotka, lehce pod bednou...

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies