Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Contíky TDF limitka

Vytvořeno18.06.2018
www.kolokram.cz/plaste-a-galusky-silnicni/149891-plast-continental-grand-prix-4000-rs-tour-de-france-edition Už máte taky sbaleno? Už máte taky sbaleno? ... že jako nevíte proč a kam? Co takhle se mrknout do kalendáře. Nebo si pořádně prohlédněte obsah našeho kufříku ... ... že jako nevíte proč a kam? Co takhle se mrknout do kalendáře. Nebo si pořádně prohlédněte obsah našeho kufříku ... Bingóóó! TdF je "za dveřmi"! Párkrát se vyspíte a je to tady. Je to fofr ... Bingóóó! TdF je "za dveřmi"! Párkrát se vyspíte a je to tady. Je to fofr ... ... a fofrovat se bude i v samotném závodě, to si pište. ... a fofrovat se bude i v samotném závodě, to si pište. Aby to letělo, budete potřebovat spoustu energie, nějako tu radu, jak na to, vyladěnej bicykl ... a hlavně taky tohle - "upalovací" gumy! :) CONTI, limitovaná série GRAND PRIX 4000RS EXTRA SPEED TdF. Už jenom ten pocit - to je takovej ten povolenej psychologickej doping :) - hned máte dojem, že to nějak líp frčí, máte radost - a to je to podstatný! Opravdová radost je k nezaplacení ... :) Aby to letělo, budete potřebovat spoustu energie, nějako tu radu, jak na to, vyladěnej bicykl ... a hlavně taky tohle - "upalovací" gumy! :) CONTI, limitovaná série GRAND PRIX 4000RS EXTRA SPEED TdF. Už jenom ten pocit - to je takovej ten povolenej psychologickej doping :) - hned máte dojem, že to nějak líp frčí, máte radost - a to je to podstatný! Opravdová radost je k nezaplacení ... :) ... nebudeme tam jenom jezdit, občas se musí taky po svejch - tak něco pro jejich pohodu ... třeba SKINNERS? ... nebudeme tam jenom jezdit, občas se musí taky po svejch - tak něco pro jejich pohodu ... třeba SKINNERS? ... a DMT, a ENERVIT, a další a další ... ... a DMT, a ENERVIT, a další a další ... Jasně! Taky ten správnej dres - zřejmě dobrej oddíl! :) Jasně! Taky ten správnej dres - zřejmě dobrej oddíl! :) Když si večer nebo ráno půjdete "ulevit" :), tak ať tam jen tak zbůhdarma nevyvalujete oči, vemte si něco inspirativního na čtení. Do postele ne, tam u první stránky padnou klapky a dozvíte se prd ... Když si večer nebo ráno půjdete "ulevit" :), tak ať tam jen tak zbůhdarma nevyvalujete oči, vemte si něco inspirativního na čtení. Do postele ne, tam u první stránky padnou klapky a dozvíte se prd ... Tak ještě jednou. Hlavně si nezapomeňte přibalit kvalitní G U M Y ! Třeba tyhle. No jo, klidně si vemte ještě ty vaše oblíbený, ty už tolik místa nezaberou ... :) Tak ještě jednou. Hlavně si nezapomeňte přibalit kvalitní G U M Y ! Třeba tyhle. No jo, klidně si vemte ještě ty vaše oblíbený, ty už tolik místa nezaberou ... :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies