Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Giant liga aneb kroužení na Lopatárně

Vytvořeno15.06.2018
Na Lopatárně se točila kola, na lopatárně se jela Giantliga, na Lopatárně byl KOLOKRÁM! Na Lopatárně se točila kola, na lopatárně se jela Giantliga, na Lopatárně byl KOLOKRÁM! :) Na Lopatárně se točila kola, na lopatárně se jela Giantliga, na Lopatárně byl KOLOKRÁM! :)
No a vy můžete třeba začít počítat – kolik se tam nás “lebkounů“ sešlo … No a vy můžete třeba začít počítat – kolik se tam nás “lebkounů“ sešlo …
Dávejte při tom počítání bacha! Šéf zájezdu byl netradičně maskovanej – najdete ho? :) Dávejte při tom počítání bacha! Šéf zájezdu byl netradičně maskovanej – najdete ho? :)
… jo, podle toho, jak se, tradičně, šklebí, by to mohl bejt on. … jo, podle toho, jak se, tradičně, šklebí, by to mohl bejt on.
Tak tady je ta klubová příslušnost jasná. Tak tady je ta klubová příslušnost jasná.
Rudá hvězda Plzeň, bývalý to slavný cyklistický oddíl, je minulostí. Dnes tu máme hvězdné lebky z KaŠe! A jsou taky vidět … Rudá hvězda Plzeň, bývalý to slavný cyklistický oddíl, je minulostí. Dnes tu máme hvězdné lebky z KaŠe! A jsou taky vidět …
… kdyby se ještě trochu nabouloval, je to celej Mário! :) Jo a ještě by to chtělo krapet nagelovat ty pačesy! … kdyby se ještě trochu nabouloval, je to celej Mário! :) Jo a ještě by to chtělo krapet nagelovat ty pačesy!
Vidíte, jak kluci přes rameno kontrolují, aby jim to tam někdo nešoupnul vnitřkem … Vidíte, jak kluci přes rameno kontrolují, aby jim to tam někdo nešoupnul vnitřkem …
… tady je další kousek do party – dělá, že to má pod kontrolou :). … tady je další kousek do party – dělá, že to má pod kontrolou :).
Tak jak? Bude “reklamačka” dnešního oběda??? :) Nebo to ještě rozdejchám? Tak jak? Bude “reklamačka” dnešního oběda??? :) Nebo to ještě rozdejchám?
… máma je asi unavená, tak mladý učí lítat starej houser :) ... … máma je asi unavená, tak mladý učí lítat starej houser :) ...
… cožééé, ty neznáš, jak se to zpívá? Přece: … nelítej nízko …! :) … cožééé, ty neznáš, jak se to zpívá? Přece: … nelítej nízko …! :)
Když už jsme jednou tady, tak ať se něco děje. Když už jsme jednou tady, tak ať se něco děje.
… jsou tam vidět, ale dá to fušku – nebudem vás napínat – sešlo se nás pět kusů. … jsou tam vidět, ale dá to fušku – nebudem vás napínat – sešlo se nás pět kusů.
Maskovanej válečník se stará, aby to vepředu neusnulo :) Maskovanej válečník se stará, aby to vepředu neusnulo :)
… že by se pomalu začali stahovat k sobě? … že by se pomalu začali stahovat k sobě?
No nekoukejte, kde co lítá a makáme! :) No nekoukejte, kde co lítá a makáme! :)
A pane Nedbal, tohle jsou ti ropáci? Kdepa, to je nějakekej šmouh. Ty hajzlíky mám tady! :) (z filmu Ropáci) A pane Nedbal, tohle jsou ti ropáci? Kdepa, to je nějakekej šmouh. Ty hajzlíky mám tady! :) (z filmu Ropáci)
Vidíte ten výraz? :) Tady by se ti Ropáci dali taky použít: … jestli nedejchá, neprojevuje život života, tak chininem by se možná zachránil … no bodeť! :) Vidíte ten výraz? :) Tady by se ti Ropáci dali taky použít: … jestli nedejchá, neprojevuje život života, tak chininem by se možná zachránil … no bodeť! :)
… tenhle by taky dávku snesl … … tenhle by taky dávku snesl …
Tohle by mohl být ten …, jo ten pátej do počtu! :) Tohle by mohl být ten …, jo ten pátej do počtu! :)
Neříkalo se náhodou – mládí vpřed? :) Tak zaber, bolet to bude tak jako tak. Neříkalo se náhodou – mládí vpřed? :) Tak zaber, bolet to bude tak jako tak.
Proč myslíte, že se tak šklebím? Bolí mě to taky! :) Proč myslíte, že se tak šklebím? Bolí mě to taky! :)
… a tyhle? :) A vo, vo vo tom to je! … a tyhle? :) A vo, vo vo tom to je!
Vypadá to, že dnes nevyhrajem, ale asi jsme to tady trochu provětrali i tak … Vypadá to, že dnes nevyhrajem, ale asi jsme to tady trochu provětrali i tak …
Ale zablbnuli jsme si, ne? Co Vy na to pane Slaník :)? Ale zablbnuli jsme si, ne? Co Vy na to pane Slaník :)?
… no a budeme pomalu balit … … no a budeme pomalu balit …
… a nemohlo to bejt o pár kol kratší? Uhodl! :) … a nemohlo to bejt o pár kol kratší? Uhodl! :)
Jo, tady se makalo – v hubě pachuť krve, ve vzduchu smrad ze spálený gumy – takhle se jedou bomby! :) Jo, tady se makalo – v hubě pachuť krve, ve vzduchu smrad ze spálený gumy – takhle se jedou bomby! :)
Teď chvíli nedejchat! Ale je to úleva! :) Teď chvíli nedejchat! Ale je to úleva! :)
Technika odpočívá, obuv větrá, … a letci …? Technika odpočívá, obuv větrá, … a letci …?
Letci se svlíkaj z kůže … Letci se svlíkaj z kůže …
Byli jsme připraveni na všechno! Kärcher OC3 – víte co to je? Přece “aku-wapka“! Dojedete závod, kolo je zasraný jak jetel, na mytí je fronta a vám to může bejt jedno. Máte mezi bagáží OC3, nabitou baterku a větší flašku s vodou a je po problému – myje snadno, lehce, rychle a hlavně! Š e t r n ě !!! Ale co vám budem povídat, my už valíme domů a vy si to raději sami vyzkoušejte. Třeba si ji pak můžete koupit i u nás. https://www.kolokram.cz/dilenske-naradi/150553-mobilni-tlakovy-cistic-karcher-oc-3-bike-box.html?search_query=karcher&results=1 Byli jsme připraveni na všechno! Kärcher OC3 – víte co to je? Přece “aku-wapka“! Dojedete závod, kolo je zasraný jak jetel, na mytí je fronta a vám to může bejt jedno. Máte mezi bagáží OC3, nabitou baterku a větší flašku s vodou a je po problému – myje snadno, lehce, rychle a hlavně! Š e t r n ě !!! Ale co vám budem povídat, my už valíme domů a vy si to raději sami vyzkoušejte. Třeba si ji pak můžete koupit i u nás.
www.kolokram.cz/dilenske-naradi/150553-mobilni-tlakovy-cistic-karcher-oc-3-bike-box

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies