Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Dráhový meeting

Vytvořeno11.06.2018
Dráhový meeting Vier-Bahnen-Tournee okem Denise Rugovace 4 dny, 4 dráhy a 6 výměn dresů na každý druhý závod. 1.den jsme jeli s týmovým kolegou pouze pro nás nejdůležitější závody tohoto meetingu, a to madison, kde jsme se s jistotou probojovali do finále a poprvé měnili jeden dvojicový dres za jiný. Ve finále jsme si poctivě vydřeli kolo náskoku a vybojovali tak 5.místo v hodně velké konkurenci a bylo jasné, že následující dny nebudou procházkou v růžové zahradě. 2.den jsme tedy udělali stejnou volbu a opět se soustředili na to, na čem záleží a jeli opět jen madison. Rozjíždka opět v jinak barevném dresu než finále, takže test soustředění se na to, s kým jedu a jakou máme barvu - bylo otestováno na 100%. Únava již byla znát a i tak jsme obsadili solidní 7. místo. 3.den se již od rána posouvaly a přesouvaly časy startu z důvodu deště, doprovázeného chladným počasím a nakonec, ve 21.30, po asi 2 hodinách rozjíždění a projíždení na trenažeru, byl start, bohužel, zrušen! 4.den finále celého závodu následující den se naopak v Německém Dudenhofenu jelo ve výhni, s teplotami místy i 40stupňů(!) a po předchozím vynechaném startu jsem jel vylučovací závod, kde jsem s jistotou postoupil, ale ve finále jsem se nebyl schopný zkoncentrovat a nedostal se ani mezi posledních 10 a šel se zchladit do šatny, abych se mohl připravit na madison, který jsme jeli v krásných tématických barvách, v té době probíhajícího Gira. Rozjížďka ani finále neprobíhaly podle představ, ale i tak jsme s 9.místem a nasbíranými UCI body spokojeni a makáme dál, na naší cestě na ME, SP, MS a našich vysněných LOH v Tokiu 💪🏼💪🏼🚴🏼?>?💨 Díky Vám Kolokrámníci, tretry DMT jedou jako o závod 😏👌🏼 písmák Denis A ve dvou? Ve dvou se to lépe ... trpí! A ve dvou? Ve dvou se to lépe ... trpí! DMT na oválu - záruka rychlosti! DMT na oválu - záruka rychlosti!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies