Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Houdkoviny part 3.

Vytvořeno06.06.2018
K čemu se taky takové výtvory dají použít? Třeba když si chcete náležitě “prolustrovat“ bicykl, o kterém uvažujete … K čemu se taky takové výtvory dají použít? Třeba když si chcete náležitě “prolustrovat“ bicykl, o kterém uvažujete … K čemu se taky takové výtvory dají použít? Třeba když si chcete náležitě “prolustrovat“ bicykl, o kterém uvažujete … … nebo jste se ještě nerozhodli? Tak si na to posvítíme … klidně se do toho dejte. A nebojte, Donald už z lustru slezl, neskočí vám za krk :). … nebo jste se ještě nerozhodli? Tak si na to posvítíme … klidně se do toho dejte. A nebojte, Donald už z lustru slezl, neskočí vám za krk :). Víme, je to těžký rozhodování i Bond je z toho vzhůru nohama/kolama! Víme, je to těžký rozhodování i Bond je z toho vzhůru nohama/kolama! Kdy jindy se naskytne taková příležitost?! Umělecké kousky CIPOLLINI v tom nejlepším světle! Kdy jindy se naskytne taková příležitost?! Umělecké kousky CIPOLLINI v tom nejlepším světle! … Donald, ještě než slezl z lustru, stačil si na památku cvaknout nějakou tu fotečku. Divíte se mu? … Donald, ještě než slezl z lustru, stačil si na památku cvaknout nějakou tu fotečku. Divíte se mu? … starogermánské runy? Kdepak – nápaditá kompozice z řetězů – podle pánů autorů inspirovaná slavným Eddy Merckxem. … starogermánské runy? Kdepak – nápaditá kompozice z řetězů – podle pánů autorů inspirovaná slavným Eddy Merckxem. Zde malá ukázka inspirativních kolokrámů :). Zde malá ukázka inspirativních kolokrámů :). Víte snad o nějaké lepší ochrance pro cenná díla? :) Víte snad o nějaké lepší ochrance pro cenná díla? :) … rychlost mu nevadí – pro tu je dokonce stvořen! … rychlost mu nevadí – pro tu je dokonce stvořen! Asi takhle vypadá okolní svět, když ho osedláte a rozjedete … vyzkoušejte, uvidíte. Asi takhle vypadá okolní svět, když ho osedláte a rozjedete … vyzkoušejte, uvidíte. … nesnesitelná lehkost bytí – bez CIPOLLINI! Vždycky jsem mudroval nad tím, co to (název filmu) mělo znamenat – už jsem pochopil! :) … nesnesitelná lehkost bytí – bez CIPOLLINI! Vždycky jsem mudroval nad tím, co to (název filmu) mělo znamenat – už jsem pochopil! :) … svět se míhá kolem, život běží a těm, co se ne a ne rozhodnout, těm letííí! … svět se míhá kolem, život běží a těm, co se ne a ne rozhodnout, těm letííí! … a Bond trpělivě čeká, on ví. … a Bond trpělivě čeká, on ví.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies