Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Zase nějaký ty bidony jako zakázkovka

Vytvořeno01.06.2018
Zase nějaký ty bidony jako zakázkovka :), tentokrát pro regionální závody Pekla Severu :), a když fotit, tak jak jinak než na kostkách :) Znáte to, když chcete, můžete si udělat peklo i ze zdánlivě nevinné vyjížďky ... :) Ale abyste nemuseli sami nic vymýšlet a neplánovitě se potom někde mučit, máme tady u nás pravidelně regionální závody seriálu Peklo severu. V rámci tohoto dobrovolného mučení jsme dostali zakázku na stylové bidony. Znáte to, když chcete, můžete si udělat peklo i ze zdánlivě nevinné vyjížďky ... :) Ale abyste nemuseli sami nic vymýšlet a neplánovitě se potom někde mučit, máme tady u nás pravidelně regionální závody seriálu Peklo severu.
V rámci tohoto dobrovolného mučení jsme dostali zakázku na stylové bidony.
Jak jinak - zakázka splněna! Tady jsou ... Jak jinak - zakázka splněna! Tady jsou ... A jak jinak je nafotit, než stylově na dlažbě. Máme ty naše kostky sice o fous menší, než ty pověstné z jarních klasik a z Roubaix, ale jak už tady padlo, kdo chce, může se kvalitně zmučit i na nich. Přitom určitě přijde vhod, občas si loknout - právě z takový flašky! Tak ať to všem chutná - jak ty kostky, tak ten ionťák nebo jenom obyčejná voda ... A jak jinak je nafotit, než stylově na dlažbě. Máme ty naše kostky sice o fous menší, než ty pověstné z jarních klasik a z Roubaix, ale jak už tady padlo, kdo chce, může se kvalitně zmučit i na nich. Přitom určitě přijde vhod, občas si loknout - právě z takový flašky! Tak ať to všem chutná - jak ty kostky, tak ten ionťák nebo jenom obyčejná voda ...

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies