Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Author Bezděz okem Plamínka

Vytvořeno29.05.2018
Čas běží a v kalendáři jsme si odškrtli další závody - a tak vám tu posílám opět krátký report z Author Bezdězu, který se jel před pár dny a to 20.5. :). Po příjezdu do místa konání jsem během předstartovních formalit dostal, bohužel, číslo, které nebylo zařazeno do první vlny....co s tím? Šel jsem za pořadatelem s tím, že to přeci takhle nejde, no a tak po chvilce dohadování a ukazování licence mi dal číslo nové. První problém byl tedy vyřešen a hned už jsem měl náladu o dost lepší! Šel jsem se tedy rozjet a absolvovat všechno to, na co jsem před závodem zvyklý. Postavil jsem se na start vedle mého kamaráda, se kterým jsem chvilku "uvolněně" :) kecal, abych nebyl nervózní... a odstartovalo se! A už jsme to pálili dost do kopce. Po něm následovala rovinka a já se zařadil nějak tak, abych byl okolo 4. pozice v balíku. To se mi dařilo cca prvních 15 km. Poté mi první skupinka cukla a dělo se to, co vždy na maratonu. Zkoušeli jsme je sjet, ale docvakli jsme jen asi 4 borce. No a co tedy dělat? Chytil jsem se jich a valil to s nimi do cíle... Do konce bylo pěkné stoupání a nás jelo ve skupince asi 10. A teď pozor, kontrolní otázka: co se dá dělat v posledním kopci? Musíte to rvát až nahoru co to jde!!! To jsem taky udělal a díky tomu dojel do cíle jako druhý z naší skupinky. Ale celkově ze všech na trase z toho byla 9.pozice a v kategorii 1. Tak z toho jsem měl radost. Byl to parádní tréninkový víkend. Těším se na další závody a vy se těšte na další reporty... :) Díky! Váš dopisovatel Plamínek Už se to blíží...teplý vzduch jde nahoru, tepy letí stejným směrem. Už se to blíží...teplý vzduch jde nahoru, tepy letí stejným směrem. Místní a chalupáři relaxují a my si tady protahujeme huby ... :) První stoupáček... to se musí ze sedla! Místní a chalupáři relaxují a my si tady protahujeme huby ... :) První stoupáček... to se musí ze sedla! V pohodě se vydýchám, vytřu pot z očí a ... už je konec. V pohodě se vydýchám, vytřu pot z očí a ... už je konec. Konečně nejsem zas tak malej - když odmyslíte ty podstavce ... :) Konečně nejsem zas tak malej - když odmyslíte ty podstavce ... :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies