Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Nedělní švih

Vytvořeno28.05.2018
Kolokrám.cz 19 hod · To si člověk vyjede v neděli na švih a pak ani neví, kam se to dostal a co tam vůbec dělá... 😳 Nedělní švih do Krupky, na Komárku a zpět jsem bral jako výzvu. To jsem ale ještě netušil, do čeho se to pouštím... Cesta od nás ze vsi byla až pozoruhodně klidná a tempo mi mohlo naznačit, že se něco kuje. Jenže kdyby to bylo jen něco... Po příjezdu do Krupky jsem to již pochopil! Všude davy cyklistů a nadupaných nohou. Ano, byl to právě ten moment, kdy si člověk říká: "co tu vlastně dělám?!". Ale již nebylo cesty zpět! Následovala prezence, kde jsem se už smířil s tím, že ze sebe musím dostat maximum a neudělat okřídlené lebce ostudu! Takže hybaj na stroj a pěkně roztočit nohy, jinak bude malér... Start se blížil a čekalo mě 5,5 km z Krupky až na vrchol Komáří vížky. A po 11 to vše propuklo! Startoval jsem ze zadních pozic, jelikož jsem vůbec neměl tušení, co se bude dít. Nakonec jsem se po startu dostal do druhé skupiny a téměř celou cestu jsme sbírali odpadlíky z té první. Docvaknout se nám ji bohužel nepodařilo, ale za to jsem alespoň v cílovém kopci z této skupiny poodjel a dojel si tak pro první odjetý silniční závod! Snad jsem moc ostudy nenapáchal a alespoň trochu potrápil ostatní borce. Co k tomu dodat?... Byl to boj a hlavně prvotní zkušenost se silničním závodem. A již teď můžu říct, že se rád podívám na další a snad už zatopím i těm nejlepším! Tak zdar a sílu všem, kteří do toho jdou taky poprvé 💪. Jednou se začít musí! Pepe A tady už moje maličkost... Již roztrhaná skupinka, která se blížila vstříc cíli. A můžu říct, že to bolelo! A tady už moje maličkost... Již roztrhaná skupinka, která se blížila vstříc cíli. A můžu říct, že to bolelo! Vrchní velitel kolokrámské smečky také nechyběl a vyjel si 3. místo v kategorii! Vrchní velitel kolokrámské smečky také nechyběl a vyjel si 3. místo v kategorii! Hoši do toho šli taky naplno! Všechna čest... Hoši do toho šli taky naplno! Všechna čest... Již je po všem! Všichni spokojeně v cíli v čele s Kubáncem 😎 Již je po všem! Všichni spokojeně v cíli v čele s Kubáncem 😎

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies