Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

S-works 7 Road

Vytvořeno15.05.2018
Vařili jste někdy raky? Že ne? Tak přesně takovou barvu maj, když jsou hotový. :) Tahle obuv od Specialized/tretry S-works 7 Road/ je sice ještě horká novinka, ale nebojte, nohy si v nich neuvaříte. To spíš zavaříte šlapací střed, jak se budete samou radostí v nových botkách opírat do pedálů! Vařili jste někdy raky? Že ne? Tak přesně takovou barvu maj, když jsou hotový. :) Tahle obuv od Specialized/tretry S-works 7 Road/ je sice ještě horká novinka, ale nebojte, nohy si v nich neuvaříte. To spíš zavaříte šlapací střed, jak se budete samou radostí v nových botkách opírat do pedálů! Vařili jste někdy raky? Že ne? Tak přesně takovou barvu maj, když jsou hotový. :) Tahle obuv od Specialized/tretry S-works 7 Road/ je sice ještě horká novinka, ale nebojte, nohy si v nich neuvaříte. To spíš zavaříte šlapací střed, jak se budete samou radostí v nových botkách opírat do pedálů! ... máte možnost zvolit i méně "drastický" vzhled, a sice krásně duhové provedení - líbí? ... máte možnost zvolit i méně "drastický" vzhled, a sice krásně duhové provedení - líbí? Co na dlažbě neutlumí gumy, rám, výplety, omotávky, sedlovka, sedlo, ... to poberou tyhle tretry! Co na dlažbě neutlumí gumy, rám, výplety, omotávky, sedlovka, sedlo, ... to poberou tyhle tretry! Tyhle taky, samozřejmě. Jen o trochu "ohnivěji" :). Tyhle taky, samozřejmě. Jen o trochu "ohnivěji" :). A světe div se! K dostání jsou běžně obě dvě - pravá i levá! :) A světe div se! K dostání jsou běžně obě dvě - pravá i levá! :) Kdybyste si přeci jenom nevěděli rady, na vložce to máte napsaný, kam patří - na silnici/road - nic nebrání tomu, aby z vás byl ten známý King of the Road! Nebo si to třeba jenom můžete za jízdy prozpěvovat ... Kdybyste si přeci jenom nevěděli rady, na vložce to máte napsaný, kam patří - na silnici/road - nic nebrání tomu, aby z vás byl ten známý King of the Road! Nebo si to třeba jenom můžete za jízdy prozpěvovat ... ... aerodynamický povrch, vyztužená pata - to bude jízda! ... aerodynamický povrch, vyztužená pata - to bude jízda! ... nebo namísto "rudé záře" zvolíte raději ty duhovky? Tak jo, zabalíme tedy ty s "rainbow-designem". Ještě nějaké přání? ... nebo namísto "rudé záře" zvolíte raději ty duhovky? Tak jo, zabalíme tedy ty s "rainbow-designem". Ještě nějaké přání?

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies