Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Když dva se rádi mají...

Vytvořeno14.05.2018
Že existují sňatky z lásky, sňatky "z rozumu", že se berou kluci s klukama a holky s holkama, to už asi všichni víte a znáte i ze svého okolí. My pro vás máme další variantu - podle informace od pana Fausta Pinarella se stejnojmenná značka rámů bicyklů právě zasnoubila s "gumáky" od PIRELLI. Slíbili si před oltářem, že PIRELLI bude dodávat gumy a PINARELLO jimi obouvat své stroje, a to jak na přední, tak i na zadní kolo!!! :) Přejeme tedy našim novomanželům spoustu krásných společných let! Tak ať se kola točí a gumy sviští! Důležitá poznámka: není tím zakázáno spojování i s jinými partnery, takže si i vy svůj stroj můžete obout plášti věhlasné značky - stačí si jen vybrat z naší nabídky. A nebojte, fakt jedou! :) ... nebojte, DOGMA - to neznamená dogma - jako že jen pro Pinarello ... ... nebojte, DOGMA - to neznamená dogma - jako že jen pro Pinarello ... ... takhle "opláštění" se můžete projíždět na čemkoliv, co zrovna máte po ruce! ... takhle "opláštění" se můžete projíždět na čemkoliv, co zrovna máte po ruce!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies