Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Pražský pohár okem Plamínka

Vytvořeno11.05.2018
V úterý 8. května jsem si zajel již čtvrtý závod Pražského MTB poháru, kde jsem ve své kategorii obsadil první místo. Celý závod se jel ve velmi slunečném počasí a bylo opravdu horko jako na poušti. Před startem jsem se dlouho rozjížděl abych správně rozhýbal nohy, roztáhnul plíce, protáhl se ...taková lehká, přiměřená rozcvička. A teď k samotnému závodu. Jel jsem opět na "pevňáku". Nebyl jsem sice jako v křesle, ale šlo to! Křeslo si užiju v důchodu! Bohužel mě dost bolela záda, nicméně jsem se tu blbou bolest snažil moc nevnímat a soustředit se na to, abych si někde neustlal a přitom aby to jelo. Na startovní čáře jsem bral první lajnu a čekal na píšťalku. Hned po startu zarachtala přehazovačka a už jsem sypal jeden převod za druhým, snažil jsem se do úzkých míst na trati vjet jako první, jak jinak taky? Nejlepší způsob! To se mi povedlo a první kolo jsem celé odtáhnul já. Je důležité vždy najet do singlu jako první tak, aby mě nemohl nikdo předjet a hlavně si ten závod užít, to si všichni pamatujte. První čtyři kola jsem jel s Chybičem. Bohužel to ale nebylo kecací tempo a tak mi brzo cuknul a odjel... Poté mě sjel borec z Rajec týmu a mě v 5. kole docházelo. Jelikož mě čekala ještě 2 kola do konce, tak co? Ládovat se gelem? To už se mi nechtělo, tak jsem ho nechal jet a netrápil se za ním. Samozřejmě jsem si hlídal vítězství v mé kategorii. Po celou dobu závodu mi nohy jely tak na 80%, tak si v duchu říkám: točte se sakra! A docela si daly říct. Spokojenost byla, ale ne tak velká. Příští víkend mám plný závodění a nejlepší trénink je závod! Tak musím doufat že forma poleze nahoru a dělat pro to maximum. Tak zatím ahoj a hezký víkend! Plamínek A jede se! To jsou ty bomby! A jede se! To jsou ty bomby! Čím pomaleji do zatáčky vjedu tím rychleji z ní vyjedu. Čím pomaleji do zatáčky vjedu tím rychleji z ní vyjedu. Často jedu s Chybičem...už jen udržet to tempo celý závod a útočit. Často jedu s Chybičem...už jen udržet to tempo celý závod a útočit. Užívám si to a je to paráda, hodit si whipa ve vzduchu jak Nino. Užívám si to a je to paráda, hodit si whipa ve vzduchu jak Nino. Tyhle kopce jedině ze sedla! Nemůžu se tam jinak doplazit na vrchol. Tyhle kopce jedině ze sedla! Nemůžu se tam jinak doplazit na vrchol. Jedu a diváci fandí, tak to má vypadat. Jedu a diváci fandí, tak to má vypadat. Prudká zatáčka kde je dost štěrku, nebát se a jet, ale opatrně. Prudká zatáčka kde je dost štěrku, nebát se a jet, ale opatrně. Koukat na záda a držet tempo nastavený stejně jako soupeři. Koukat na záda a držet tempo nastavený stejně jako soupeři. Můžu stát jak vysoko chci ale stejně budu nejmenší. Můžu stát jak vysoko chci ale stejně budu nejmenší.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies