Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Vidíte?

Vytvořeno10.05.2018
Vidíte? A to jste si mysleli, že nejvíc může být jedině letec-kosmonaut. Komu to srdce, plíce a nohy dovolí, může se stát letcem-cyklistou. Ten emblém si potom jen povzdechne:) ... nakonec se letem tím asi komplet roztavím ... :) Takže až budete po švihu z kolen odlupovat zatuhlý deformovaný kapky kovu, je to jasný signál - právě jste se tím letcem stali! Kdo bude první? Vidíte? A to jste si mysleli, že nejvíc může být jedině letec-kosmonaut. Komu to srdce, plíce a nohy dovolí, může se stát letcem-cyklistou. Ten emblém si potom jen povzdechne:) ... nakonec se letem tím asi komplet roztavím ... :) Takže až budete po švihu z kolen odlupovat zatuhlý deformovaný kapky kovu, je to jasný signál - právě jste se tím letcem stali! Kdo bude první? Vidíte? A to jste si mysleli, že nejvíc může být jedině letec-kosmonaut. Komu to srdce, plíce a nohy dovolí, může se stát letcem-cyklistou. Ten emblém si potom jen povzdechne:) ... nakonec se letem tím asi komplet roztavím ... :) Takže až budete po švihu z kolen odlupovat zatuhlý deformovaný kapky kovu, je to jasný signál - právě jste se tím letcem stali! Kdo bude první?

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies