Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Tramvajové koleje ...

Vytvořeno03.05.2018
Tak vidíte - tramvajové koleje, odvěký to nepřítel cyklistů může také na druhou stranu naší věci prospět a tím si to trochu napravit :). Jak? Asi takhle: mezi Libercem a Jabloncem nám začala brousit ony koleje tramvaj s upoutávkou na naši pobočku Specialized Concept Store. Abychom zbytečně neděsili neznalé obyvatele, naši lebku pro tentokrát nahradilo staré, dobré, pohodlné kolo typu, který snad přežije všechno :). Pro vás, kteří už cestu do našeho krámku znáte i pro ty, kteří se díky pojízdné reklamě teprve doví kudy a kam, pro ty všechny vyhlašujeme soutěž o nejpovedenější foto s "naší" tramvají. A pokud ještě fotečku doplníte nějakou vtipnou hláškou, tím lépe. Budeme se těšit a ty nejpovedenější po zásluze odměníme! Hezké dny :). kolokrámníci Tak vidíte - tramvajové koleje, odvěký to nepřítel cyklistů může také na druhou stranu naší věci prospět a tím si to trochu napravit :). Jak? Asi takhle: mezi Libercem a Jabloncem nám začala brousit ony koleje tramvaj s upoutávkou na naši pobočku Specialized Concept Store. Abychom zbytečně neděsili neznalé obyvatele, naši lebku pro tentokrát nahradilo staré, dobré, pohodlné kolo typu, který snad přežije všechno :). Pro vás, kteří už cestu do našeho krámku znáte i pro ty, kteří se díky pojízdné reklamě teprve doví kudy a kam, pro ty všechny vyhlašujeme soutěž o nejpovedenější foto s "naší" tramvají. A pokud ještě fotečku doplníte nějakou vtipnou hláškou, tím lépe. Budeme se těšit a ty nejpovedenější po zásluze odměníme!  Hezké dny :). kolokrámníci Tak vidíte - tramvajové koleje, odvěký to nepřítel cyklistů může také na druhou stranu naší věci prospět a tím si to trochu napravit :).
Jak? Asi takhle: mezi Libercem a Jabloncem nám začala brousit ony koleje tramvaj s upoutávkou na naši pobočku Specialized Concept Store. Abychom zbytečně neděsili neznalé obyvatele, naši lebku pro tentokrát nahradilo staré, dobré, pohodlné kolo typu, který snad přežije všechno :). Pro vás, kteří už cestu do našeho krámku znáte i pro ty, kteří se díky pojízdné reklamě teprve doví kudy a kam, pro ty všechny vyhlašujeme soutěž o nejpovedenější foto s "naší" tramvají. A pokud ještě fotečku doplníte nějakou vtipnou hláškou, tím lépe. Budeme se těšit a ty nejpovedenější po zásluze odměníme!
Hezké dny :).
kolokrámníci

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies