Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Vzpomínka na Mallorcu ...

Vytvořeno02.05.2018
Taky máte to svoje soukromý kino, který si nosíte v hlavě? Kam raději nikoho nepouštíte a hrajete si jenom ty svoje filmy ... O některý byste se naopak rádi podělili, ale rozuměli by tomu ti ostatní, pochopili by to? Dnes ale "dávaj" Mallorcu. Někteří určitě pochopíte ... Taky máte to svoje soukromý kino, který si nosíte v hlavě? Kam raději nikoho nepouštíte a hrajete si jenom ty svoje filmy ... O některý byste se naopak rádi podělili, ale rozuměli by tomu ti ostatní, pochopili by to? Dnes ale "dávaj" Mallorcu. Někteří určitě pochopíte ... Taky máte to svoje soukromý kino, který si nosíte v hlavě? Kam raději nikoho nepouštíte a hrajete si jenom ty svoje filmy ... O některý byste se naopak rádi podělili, ale rozuměli by tomu ti ostatní, pochopili by to? Dnes ale "dávaj" Mallorcu. Někteří určitě pochopíte ... ... tak už jenom zavřít oči, vypnout všechny rušivý okolní vjemy a ... už je to tady. Na tvářích lehké doteky paprsků, z dálky uklidňující šumění moře, vdechujete prosolený vzduch a už ani nevnímáte ty vytuhlý nohy, ... jenom si chcete co nejdéle prodloužit tu krásnou chvíli a ... nechte mě příjemně snít. Dnes se asi promítá "ve 4D" :). ... tak už jenom zavřít oči, vypnout všechny rušivý okolní vjemy a ... už je to tady. Na tvářích lehké doteky paprsků, z dálky uklidňující šumění moře, vdechujete prosolený vzduch a už ani nevnímáte ty vytuhlý nohy, ... jenom si chcete co nejdéle prodloužit tu krásnou chvíli a ... nechte mě příjemně snít. Dnes se asi promítá "ve 4D" :).

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies