Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

A Walk IN THE PARK :)

Vytvořeno30.04.2018
"A Walk IN THE PARK" ... s bicyklem ... "A Walk IN THE PARK" ... s bicyklem ... "A Walk IN THE PARK" ... s bicyklem ... ... poznáváte ho? Přece ta růžová ... pořád nic? Nedávno se tady před objektivem nakrucoval jeden "podobnej" rám ... ... poznáváte ho? Přece ta růžová ... pořád nic? Nedávno se tady před objektivem nakrucoval jeden "podobnej" rám ... Tak teď už je to snad jasný?! Kolo ustrojený, baterie nabitá, tak už jenom nasadit pedály a ... Frau Kreutz může vyrazit! :) Tak teď už je to snad jasný?! Kolo ustrojený, baterie nabitá, tak už jenom nasadit pedály a ... Frau Kreutz může vyrazit! :) Kolokrám.cz Tato stránka se mi líbí · Včera ·    No vidíte! I ta matná černá se umí na sluníčku blejskat. Kolokrám.cz
Tato stránka se mi líbí · Včera ·
No vidíte! I ta matná černá se umí na sluníčku blejskat.
Kolokrám.cz Tato stránka se mi líbí · Včera ·    Hadi, lépe řečeno hadice se láskyplně omotaly okolo Lightweightů. Kolokrám.cz
Tato stránka se mi líbí · Včera ·
Hadi, lépe řečeno hadice se láskyplně omotaly okolo Lightweightů.
I čelisti Ultegry jsou připraveny sevřít ten karbonový skvost a zpomalit ho v rozletu, aby se i příležitostní kolemjdoucí mohli pokochat ... I čelisti Ultegry jsou připraveny sevřít ten karbonový skvost a zpomalit ho v rozletu, aby se i příležitostní kolemjdoucí mohli pokochat ... Jak už jsme říkali - nic nebrání osedlání ... Prologo čeká! Jak už jsme říkali - nic nebrání osedlání ... Prologo čeká! Všechno je O.K., nic není třeba dodělávat. ty šrouby jsou dotažený ... akorát. :) Všechno je O.K., nic není třeba dodělávat. ty šrouby jsou dotažený ... akorát. :) ... nasadit pedály, opřít se do klik a roztočit kola ... ... nasadit pedály, opřít se do klik a roztočit kola ... ... a svištět vzduchem, až se ten nápis rozžhaví! :) ... a svištět vzduchem, až se ten nápis rozžhaví! :) Detaily i celek - nenápadný, ale krásný! Detaily i celek - nenápadný, ale krásný! Nezbytná lebka - ať je vidět, odkud Tarmac vyjel ... Nezbytná lebka - ať je vidět, odkud Tarmac vyjel ... Ne, tady taky nic - poladěno, nastaveno, odzkoušeno - jak je naším zvykem. Ne, tady taky nic - poladěno, nastaveno, odzkoušeno - jak je naším zvykem. Na to hřiště se hodí - je to takovej hravej kousek, pro radost. Na to hřiště se hodí - je to takovej hravej kousek, pro radost. ... tak asi pomalu dostavíme hrad, možná uplácáme ještě nějakou bábovičku a ... pomalu pojedeme. :) ... tak asi pomalu dostavíme hrad, možná uplácáme ještě nějakou bábovičku a ... pomalu pojedeme. :) Pro dámu - komfortní úchop. Pro dámu - komfortní úchop. ... jo a komfortní točení a odvalování ... jak jinak?! LIGHTWEIGHT MEILENSTEIN. ... jo a komfortní točení a odvalování ... jak jinak?! LIGHTWEIGHT MEILENSTEIN. Áááá, tak přece! Tady něco chybí! :) To ale lehce napravíme - novopečená majitelka si určitě vybere - nabídka je přece o b r o v s k á !!! :) Áááá, tak přece! Tady něco chybí! :) To ale lehce napravíme - novopečená majitelka si určitě vybere - nabídka je přece o b r o v s k á !!! :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies