Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

POC na liberecké pobočce ...

Vytvořeno27.04.2018
Pokud se vám ten náš Šenov zdá moc zaprcatělej a nechce se vám harcovat se k nám do vsi, tak jeďte do Liberce do zoologický nebo do naší pobočky - tam je taky dobrá zvěř :). Tady se pokusíme taky nabídnout maximum a potěšit oko i srdíčko nákupuchtivých návštěvníků. Novinky od - POC - nechybí ani tady. Pokud se vám ten náš Šenov zdá moc zaprcatělej a nechce se vám harcovat se k nám do vsi, tak jeďte do Liberce do zoologický nebo do naší pobočky - tam je taky dobrá zvěř :). Tady se pokusíme taky nabídnout maximum a potěšit oko i srdíčko nákupuchtivých návštěvníků. Novinky od - POC - nechybí ani tady. Pokud se vám ten náš Šenov zdá moc zaprcatělej a nechce se vám harcovat se k nám do vsi, tak jeďte do Liberce do zoologický nebo do naší pobočky - tam je taky dobrá zvěř :). Tady se pokusíme taky nabídnout maximum a potěšit oko i srdíčko nákupuchtivých návštěvníků. Novinky od - POC - nechybí ani tady. Nebojte, místní nabídka není takhle strohá - to jen v č/b provedení jsme chtěli evokovat tu severskou zimu :). Nebojte, místní nabídka není takhle strohá - to jen v č/b provedení jsme chtěli evokovat tu severskou zimu :). ... ale všechno má svoje kouzlo - šperk vystavený v jednoduchém, až sterilním prostředí o to víc vynikne. ... ale všechno má svoje kouzlo - šperk vystavený v jednoduchém, až sterilním prostředí o to víc vynikne. Kuk! POC! Kuk! POC! Zrdcadlo, řekni mi, které brýle z nabídky POC jsou nejkrásnější?! Copak já vím? Vyber si sám! :) Zrdcadlo, řekni mi, které brýle z nabídky POC jsou nejkrásnější?! Copak já vím? Vyber si sám! :) Třeba tyhle - někdo v nich může vypadat jako dement, z jinýho udělaj zajímavýho týpka - každej jsme jinej a každej si vybere! Za to ručíme. Třeba tyhle - někdo v nich může vypadat jako dement, z jinýho udělaj zajímavýho týpka - každej jsme jinej a každej si vybere! Za to ručíme. Tady - úplná klasika, tvar, kterej se bude dělat i když už lidi vůbec dělat nebudou ... :) Tady - úplná klasika, tvar, kterej se bude dělat i když už lidi vůbec dělat nebudou ... :)
Tak vidíte, brejliček je tady k vidění taky dost. A co tam máme dál? Tak vidíte, brejliček je tady k vidění taky dost. A co tam máme dál?
Přeci škopky na hlavu! Ta svítí, co? Přeci škopky na hlavu! Ta svítí, co?
Aero ... v tý se můžete směle poprat s časem ... Aero ... v tý se můžete směle poprat s časem ...
Nejvíc ale využijete asi tyhle. Když byly k vidění poprvé, spíš se tomu všichni smáli, že se v balíku asi motaj nějaký hokejisti ... a dnes? Kdo by ji nechtěl? :) Nejvíc ale využijete asi tyhle. Když byly k vidění poprvé, spíš se tomu všichni smáli, že se v balíku asi motaj nějaký hokejisti ... a dnes? Kdo by ji nechtěl? :)
... pro barvoslepý: tahle je krásně zelená! ... pro barvoslepý: tahle je krásně zelená!
... matná černá ... ... matná černá ...
... bleděmodrá. ... bleděmodrá.
Jako když vám v květinářství uvážou kytku gerber. :) Jako když vám v květinářství uvážou kytku gerber. :)
Nebo když šnorchlujete u korálovýho útesu a pozorujete klauny a bodloky a kanice a perutýny a chobotnice a nevímco ještě - barevný svět! :) Nebo když šnorchlujete u korálovýho útesu a pozorujete klauny a bodloky a kanice a perutýny a chobotnice a nevímco ještě - barevný svět! :)
Jak je to v tý reklamě? Podoj duhu, ochutnej duhu, ... nebo tak nějak? Jak je to v tý reklamě? Podoj duhu, ochutnej duhu, ... nebo tak nějak?
... a nezapomeň si na to nasadit brejle, ať ti nevypadnou bulvy! Jo, ale musí to být POC !!! :) ... a nezapomeň si na to nasadit brejle, ať ti nevypadnou bulvy! Jo, ale musí to být POC !!! :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies