Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Liberecká testovačka je za námi - Děkujeme Vám všem!

Vytvořeno24.04.2018
Prosluněným víkendem nám skončil právě tak prosluněný celý týden - co víc si může cyklistický národ přát? Ale nebylo to jenom sluníčko, co nám udělalo radost. Moc nás potěšil váš zájem a účast na pátečním "Specializedovém" testování na naší pobočce v Liberci. Doufáme, že si účastníci odnesli spoustu dobrých dojmů a zážitků a samozřejmě z toho plynoucích námětů k přemýšlení: ... koupit - nekoupit, které, kdy, v jakých barvách, s jakým vybavením, co k tomu na sebe, na kolik mě to přijde, kde na to vezmu, .... :) No uznejte, nejsou to krásné starosti? :) A jak je to u nás? Asi jako na Oskarech! :) Předně chceme poděkovat Pánubohu, že nám, narozdíl od minulých let, poslal krásné počasí, vám, návštěvníkům a zájemcům za hojnou účast, centrále "Spešlu" za umožnění této testovací akce, všem viditelným i neviditelným pomocníkům, kteří se na zajištění podíleli, ačkoliv práce bylo, je a bude stále nad hlavu, rodičům, že nás, vás a všechny ostatní stvořili a vychovali, sourozencům, kamarádům, kamarádkám, včelkám, že pilně opylují tu okolní rozkvetlou nádheru, mravencům, že posbírali méně viditelné drobky v místě konání, ..... :) Díky, díky, díky!!! No a vy, návštěvníci, zájemci, zákazníci a dosud váhající - buď podle rozumu nebo jen tak srdcem, rozhodněte se a "jenom do nás" ! Hrňte se, ptejte se, volejte, pište, mailujte, milujte se a množte se :) - čekáme na vás, vždyť od toho jsme tady! Každému tu jeho novou dvoukolovou lásku nachystáme a vyladíme do posledního detailu - vaše radost = naše radost! Tak se pojďme společně radovat a užívat si jara a léta a všeho, co nás ještě čeká! Pouliční cyklo-stanování před naším krámem. Pouliční cyklo-stanování před naším krámem. V čem kdo přišel/přijel, v tom taky testoval - podle potřeby naši servisáci pilně vyměňovali pedály. V čem kdo přišel/přijel, v tom taky testoval - podle potřeby naši servisáci pilně vyměňovali pedály. ... jako třeba tady - vybrány správné šlapky, nastaven posed a ... další zvědavec nám jede "vybíjet" baterky ... jako třeba tady - vybrány správné šlapky, nastaven posed a ... další zvědavec nám jede "vybíjet" baterky ... no jasně, paní může taky. Tu tašku jí tady zatím pohlídáme. :) ... no jasně, paní může taky. Tu tašku jí tady zatím pohlídáme. :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies