Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Testovačka Liberec

Vytvořeno20.04.2018
Sluníčko svítí, jaro jak vyšité, tak kdy jindy vyzkoušet nové modely kol Specialized. Přemýšlíte o novém kole, nebo jen nevíte co s časem? Přemýšlíte o novém kole, nebo jen nevíte co s časem? Dnes máte možnost vyřešit oba problémy najednou. Dnes máte možnost vyřešit oba problémy najednou. K dispozici pro Vás máme nového Tarmaca... K dispozici pro Vás máme nového Tarmaca... Epica v hliníku, karbonu a elektrokola ve všech velikostech. Epica v hliníku, karbonu a elektrokola ve všech velikostech. Pedály si nosit nemusíte, vše máme na místě :) Pedály si nosit nemusíte, vše máme na místě :) Kde nás najdete? Na kopečku v Africe... Kde nás najdete? Na kopečku v Africe... nebo na liberecké pobočce Specializedkolokrám:) nebo na liberecké pobočce Specializedkolokrám:) Kola čekají jen na Vás. :) Kola čekají jen na Vás. :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies