Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Plamínek začíná přikládat pod kotel :)...

Vytvořeno17.04.2018
Tak proběhl další závod sezóny, pro mě, řekl bych, úspěšný. Jel se Střižák Mtb cup v Ústí nad Labem. No a jak závod probíhal? Nejdříve samozřejmě seznámení se s tratí a nějaké to rozjetí - protočit nohy, rozdýchat se, prokrvit, nabudit, ... :) Potom už následovalo vyhledání pozice na startu v první lajně a čekání na symbolický výstřel. Když to startér odpálil, vrhnul jsem se do toho po hlavě (samozřejmě né doslova :) ) a šel jsem hned na špici - tam má člověk nejvíc místa! Start byl dost do kopce a hned následoval singl po singlu ... Na louce mě předjel Pavel Šorf. Za ním jsem se asi půl kola držel, než mi lehce cuknul - měl jsem ho ale stále "na dostřel". Po chvíli mě dojel další nejmenovaný borec, se kterým jsme společně absolvovali zhruba čtyři okruhy, během kterých se nám postupně podařilo dotáhnout se na Pavla Šorfa. Ten s námi potom jel asi půl kola a poté odpadl. My dva jsme "válčili" všech sedm kol, a při nájezdu do posledního okruhu jsme se domluvili na konečném špurtu. Tak jsme tedy, relativně v poklidu, objeli to poslední kolo a před cílem jsme si řekli: ...tak jdeme do toho! A začal špurt, který jsem vyhrál. Můj "Spešl" šel ve špurtu neskutečně "za plynem"! Letěl! A tak jsem si dojel pro vítězství jak v kategorii, tak celkově. Chtěl bych moc poděkovat všem, kteří mě během závodu podporovali a fandili mi. Tak a za týden mě čeká letos můj první pohárový závod, tak mi prosím držte palce! Váš písmák Plamínek To je snad letecký den... já se vznáším, já si létám a činím tak s radostí! Tak už ne jenom H. Zagorová ... To je snad letecký den... já se vznáším, já si létám a činím tak s radostí! Tak už ne jenom H. Zagorová ... Většinou se ale pohybujeme "při zemi" - občasný průhled skrz koruny stromů ... svítí, svítí slunce nad hlavou ... (Honza málem králem :) ) Většinou se ale pohybujeme "při zemi" - občasný průhled skrz koruny stromů ... svítí, svítí slunce nad hlavou ... (Honza málem králem :) ) Hlavně tu flašku neztratit :)! Pitný režim je důležitý! Hlavně tu flašku neztratit :)! Pitný režim je důležitý! Bacha ať to v zátáčce neustřelí - povrch a gumy naštěstí "drží" dobře. Bacha ať to v zátáčce neustřelí - povrch a gumy naštěstí "drží" dobře. Koukat před sebe a neváhat! A sosat ... :) Koukat před sebe a neváhat! A sosat ... :) Mulda sem, mulda tam ...přes hroudu a kamení - nejlepé na celopéru! Mulda sem, mulda tam ...přes hroudu a kamení - nejlepé na celopéru! ... a držet se soupeřů zuby nehty a když už nemůžeš, tak přidej! ... a držet se soupeřů zuby nehty a když už nemůžeš, tak přidej! Číhat na soupeře, neudělat blbost a v ten správnej čas zaůtočit ... Číhat na soupeře, neudělat blbost a v ten správnej čas zaůtočit ...

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies