Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Optika POC v KaŠenově ...

Vytvořeno17.04.2018
S počasím je to jak na houpačce - ze skály jsme museli zase utéct do tepla, na krám v KaŠe. Máme to pár kroků - naštěstí! :) Nebojte, helmy jsme tam nezapomněli, POC dodává i další sortiment, tak koukejte. S počasím je to jak na houpačce - ze skály jsme museli zase utéct do tepla, na krám v KaŠe. Máme to pár kroků - naštěstí! :) Nebojte, helmy jsme tam nezapomněli, POC dodává i další sortiment, tak koukejte. Do sluníčka jarního, letního, podzimního, zimního, do mlhy, do větru, jo klidně i jenom pro parádu ... Do sluníčka jarního, letního, podzimního, zimního, do mlhy, do větru, jo klidně i jenom pro parádu ...
... co byste pro ty svoje oči neudělali! A nakonec pro ty vyvalený oči závistivců taky! :) ... co byste pro ty svoje oči neudělali! A nakonec pro ty vyvalený oči závistivců taky! :)
A jako vždy - ti seveřani jsou zvyklí odvádět práci ve špičkové kvalitě. A jako vždy, o co víc bývá jejich design napoprvé překvapivý, o to víc mu postupně přijdete na chuť ... A jako vždy - ti seveřani jsou zvyklí odvádět práci ve špičkové kvalitě. A jako vždy, o co víc bývá jejich design napoprvé překvapivý, o to víc mu postupně přijdete na chuť ...
.. zatím je ještě na tržnicích nenapodobují ... .. zatím je ještě na tržnicích nenapodobují ...
Chce to jenom vidět, vybírat, zkoušet a nakonec vybrat ty pravé. Chce to jenom vidět, vybírat, zkoušet a nakonec vybrat ty pravé.
... nebo ty "levé" :) ? ... nebo ty "levé" :) ?
Jako u helem - výběr je velký, ne že ne. Jako u helem - výběr je velký, ne že ne.
Tak prozatím, jako byste listovali v katalogu - koukejte a přemýšlejte. Nesháníte náhodou zrovna pro někoho vhodný dárek? Tak prozatím, jako byste listovali v katalogu - koukejte a přemýšlejte. Nesháníte náhodou zrovna pro někoho vhodný dárek?
... pokud nejste vyloženě příznivcem jásavých barev, najdete i něco decentnějšího, to je jasný. ... pokud nejste vyloženě příznivcem jásavých barev, najdete i něco decentnějšího, to je jasný.
Jak říkal pan Nedbal ve filmu Ropáci: " ... tak jsem to viděl a tak to je. No bodeť!" :) Jak říkal pan Nedbal ve filmu Ropáci: " ... tak jsem to viděl a tak to je. No bodeť!" :)
Nebojte, také co se týká zabarvení skel - od čirých až po nepojmenovatelné zabarvení - všechno je! :) Nebojte, také co se týká zabarvení skel - od čirých až po nepojmenovatelné zabarvení - všechno je! :)
Tak co, pod sebou vyladěnýho Bonda, na očích POC ....? Tak co, pod sebou vyladěnýho Bonda, na očích POC ....?
... nebo jen: " ... já ji znám, měla na očích brýle ... POC!" :) ... nebo jen: " ... já ji znám, měla na očích brýle ... POC!" :)
Tak tohle všechno a ještě mnohem víc vám můžeme nabídnout! Nezbývá, než se přijet podívat ... Tak tohle všechno a ještě mnohem víc vám můžeme nabídnout! Nezbývá, než se přijet podívat ...

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies