Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Jak z Frau Kreuz udělat Die Kreuzfahrerin ? :)

Vytvořeno16.04.2018
Celkem jednoduše. To takhle několik chytrých hlav - nebo spíš několik šikovných rukou popadne dámský Specialized SW (upečeno v USA) a začne strojit ... Celkem jednoduše. To takhle několik chytrých hlav - nebo spíš několik šikovných rukou popadne dámský Specialized SW (upečeno v USA) a začne strojit ... ... a osazovat volná místa na rámu a zaplňovat prázdné otvory, které tu výrobce připravil. ... a osazovat volná místa na rámu a zaplňovat prázdné otvory, které tu výrobce připravil. Ještě než začneme, vydáme se na "Kreuzweg" až na poslední zastavení, aby nám byl ten Ježíš Nazaretský, král židovský/ IESUS NAZAREUS REX IUDAEORUM/ I.N.R.I. nápomocen v této bohulibé činnosti - dalo by se to taky vyjádřit jako třeba: I Nový Rám Ihned ... připravíme v KOLOKRÁMu ! :) Ještě než začneme, vydáme se na "Kreuzweg" až na poslední zastavení, aby nám byl ten Ježíš Nazaretský, král židovský/ IESUS NAZAREUS REX IUDAEORUM/ I.N.R.I. nápomocen v této bohulibé činnosti - dalo by se to taky vyjádřit jako třeba: I Nový Rám Ihned ... připravíme v KOLOKRÁMu ! :) Takže aby ten Roman pořád nelajdal někde po světě a taky někdy potrénoval doma - a s rodinou, bude ho jeho drahá polovička doprovázet na tomhle kousku specializedově vytvarovaného karbonu. Takže aby ten Roman pořád nelajdal někde po světě a taky někdy potrénoval doma - a s rodinou, bude ho jeho drahá polovička doprovázet na tomhle kousku specializedově vytvarovaného karbonu. ... no, bude toho dost, co se na něj musí všechno navěsit. ... no, bude toho dost, co se na něj musí všechno navěsit. ... a nalepit! Tohle samozřejmě jako prvnííí! :) ... a nalepit! Tohle samozřejmě jako prvnííí! :) Rychle do toho, ten rám už se samou nedočkavostí vznáší ... Rychle do toho, ten rám už se samou nedočkavostí vznáší ... Bude to, jak už napovídá sám název, S(speciální) - Works (prácička :) ) - dáme do toho všechno! Bude to, jak už napovídá sám název, S(speciální) - Works (prácička :) ) - dáme do toho všechno! Tarmac? To tady znamená, že to bude hlavně na silnici - jak jinak? :) (Tarmac = asfalt ! ) Tarmac? To tady znamená, že to bude hlavně na silnici - jak jinak? :) (Tarmac = asfalt ! ) Proč růžová? Je to přeci pro dámu! :) Proč růžová? Je to přeci pro dámu! :)
Tak se ještě jednou podívejte ... Tak se ještě jednou podívejte ...
... než ho zase odneseme pěkně do tepla a začneme - sezóna začíná co nevidět! ... než ho zase odneseme pěkně do tepla a začneme - sezóna začíná co nevidět!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies