Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Plamínek opět zasahuje / Hervis race For bikes :)

Vytvořeno11.04.2018
V sobotu, 7.dubna, jsem absolvoval svůj druhý závod v sezóně: Hervis race For bikes. A jak to tedy šlo/jelo? Letělo to, až jsem chvílemi nevěřil svým nohám. Už při rozjíždění jsem cítil jak jdou lehce. Když jsem stál na startu, mezi zhruba 80-ti soupeři a rozhlédl se kolem, tak všude byla pro mě velká konkurence. Lidi, se kterýma bych minulý rok neuvisel ani první kolo, tak ty jsem letos ... ale o tom až dále. :) Hned z kraje, po startu, jsem se držel v přední části pole a po krátkém oťukávání jsem odjel s dalšími sedmi závodníky. S nimi jsem objel 4 kola a z velké části jsem to převážně tahal já. Bohužel se mi asi něco dostalo do šaltru a přestalo to řadit. Pravděpodobně se tam "uhnízdil" nějakej bordel - v jednou úseku totiž bylo hodně klacků a třísek. No a tím pádem mi kluci lehce cuknuli a já už myslel, že budu muset skončit. Ovšem zmíněný bordel si to asi "rozmyslel" a na rovince se dostal nějakým zázrakem pryč. Vzal jsem tedy za to a dojel jsem si je. Obkroužil jsem s nimi zbývající kola a v tom posledním, v kopci, jsem jim cuknul. Pak už následoval jenom poslední singl, kde mě nedohnali a já si tak dojel pro 5.flek. Kategorie byla nic moc, jelikož jsem patřil do skupiny od15-ti až do 39-ti let. Startoval jsem s Honzou Škarnitzlem, takže jsem vydržel jen asi první kilometr s ním ve skupince, ale udržet to nešlo... zatím :). Závod se jel na 45km, což bylo 7 okruhů. Myslím, že v takto postavené kategorii to lépe dopadnout nemohlo. Teď mě čeká příprava na další závody. ... a už se jede, šotolina šustí pod koly, ... ... a už se jede, šotolina šustí pod koly, ...
... někdy to i poskočí ... ... někdy to i poskočí ... ... a kluci jdou po sobě - že by se už dělilo ono pověstné zrno od plev? :) ... a kluci jdou po sobě - že by se už dělilo ono pověstné zrno od plev? :)
Modré nebe, suchá cesta - to nejsou závody, to jsou lázně! :) Modré nebe, suchá cesta - to nejsou závody, to jsou lázně! :)
No konečně! Tady už to vypadá, že se maká ... No konečně! Tady už to vypadá, že se maká ...
Jo, asi jo. Když nohy jedou a navíc se nemusí vláčet s velkou váhou, je to paráda - upaluje to! :) Jo, asi jo. Když nohy jedou a navíc se nemusí vláčet s velkou váhou, je to paráda - upaluje to! :)
... jako chrt za návnadou! ... jako chrt za návnadou!
... a hlavně dobře koukat - před sebe a číst terén, na soupeře a učit se! ... a hlavně dobře koukat - před sebe a číst terén, na soupeře a učit se!
... potom už stačí jenom "udržet se mezi kolíkama" a musí to dopadnout! :) Tak jen tak dál. ... potom už stačí jenom "udržet se mezi kolíkama" a musí to dopadnout! :) Tak jen tak dál.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies