Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Roubaix je za dveřmi

Vytvořeno06.04.2018
aneb Energie (starých mazáků) sbalená na cesty! S touhle výbavou nás přece na Roubaix nemůže nic překvapit - ve stylu vyjádření portýra (Švejk): " ... deset let v nočním lokále?! Mě nemůže nějaká válka rozhodit!" :) Na starej, klasickej povrch se starou, klasickou výbavou! Na starej, klasickej povrch se starou, klasickou výbavou! Snad jsme na nic nezapomněli? Snad jsme na nic nezapomněli? Tolik převodů! Bude vůbec čas řešit, co tam zrovna dát??? :) Tolik převodů! Bude vůbec čas řešit, co tam zrovna dát??? :) Nenechte se zmást - to červený není vak na "připo....ý" trenky! To je vzpomínka na slavné časy trenčínské cyklistiky: Čambal, Gálik, Novosad, Jurčo, ... Regec a jo, i Padrnos! Tak co, říká vám to něco? :) Snad netřeba nic dodávat. Nemýlime sa, pán Valach??? Nenechte se zmást - to červený není vak na "připo....ý" trenky! To je vzpomínka na slavné časy trenčínské cyklistiky: Čambal, Gálik, Novosad, Jurčo, ... Regec a jo, i Padrnos! Tak co, říká vám to něco? :) Snad netřeba nic dodávat. Nemýlime sa, pán Valach??? Campa, speciálně připravená pro Milana Garstku (Dukla Brno, Uničov, ...???) V těch 70-tých letech si kluci těch kostek i u nás ještě dopřávali docela často. Pravda, byly trochu menší, než ty v okolí Roubaix, ale vyklepat taky dokázaly pořádně. Hodně to na nich uměli i naši přátelé v NDR. :) Campa, speciálně připravená pro Milana Garstku (Dukla Brno, Uničov, ...???) V těch 70-tých letech si kluci těch kostek i u nás ještě dopřávali docela často. Pravda, byly trochu menší, než ty v okolí Roubaix, ale vyklepat taky dokázaly pořádně. Hodně to na nich uměli i naši přátelé v NDR. :) ... nezbytných "30 dkg buřtů" :) ... nezbytných "30 dkg buřtů" :) Botasky - tenkrát zřejmě součást výbavičky 100% cyklistů v našich zemích ... takže asi správná volba - osvědčená kvalita! Botasky - tenkrát zřejmě součást výbavičky 100% cyklistů v našich zemích ... takže asi správná volba - osvědčená kvalita! ... vlna a železo - samý poctivý materiály! Záruka přežití! :) ... vlna a železo - samý poctivý materiály! Záruka přežití! :) ... tak ještě doholit tu nožku a můžeme vyrazit na služebku! :) ... tak ještě doholit tu nožku a můžeme vyrazit na služebku! :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies