Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Vše ve stylu Roubaix - všude samý poctivý šutry!

Vytvořeno04.04.2018
Tyhle krasavce na nich ale tejrat nebudeme. Ty posíláme kamarádům na For Bikes, aby si trochu "vyšperkovali" stánek. Kde je tedy můžete vidět? Na expozici naší spřátelené firmy SKR Hala 3 / expozice 3B03 (to jsou ti šikovní kamarádi, co nám šijou cyklistické oblečky). Jak už jsme dříve zmínili, KOLOKRÁMníci budou letos na výstavě chybět, ale to neznamená, že se nějak nepřipomeneme. Posíláme vedle zlatého šperku The One i našeho velvyslance - CIPOLLINI NK1K Anthracite (posazený na novinku - Lightweight Meilenstein s šíří ráfku 24mm) Tak se stavte! A až se budete vracet z výstavy, vemte to klidně ještě přes K. Šenov! Jsme doma! :) CIPOLLINI  The One a CIPOLLINI NK1K Anthracite (posazený na novinku - Lightweight Meilenstein s šíří ráfku 24mm)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies