Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Zakázkovka z Kolokrámu?

Vytvořeno03.04.2018
Kdy jindy, když ne teď :)! Začíná nová sezóna a vy si lámete lebku, v čem ji přivítáte: Jaké barvy budou letos módní? My už jsme zase o krok napřed. U nás už praskly pupeny a objevila se ... Začíná nová sezóna a vy si lámete lebku, v čem ji přivítáte: Jaké barvy budou letos módní? My už jsme zase o krok napřed. U nás už praskly pupeny a objevila se ... ... krásná jarní zelená! Nic tedy nemusíte vymýšlet - ta příroda může být věčnou inspirací a vždy nakonec zjistíme, že to má vymyšlený nejlíp! A jak se vše probouzí k životu a obléká se do zelené, symbolicky to jen potvrzuje, že: KOLOKRÁM is not dead! Naopak, že je "evergreen" :). ... krásná jarní zelená! Nic tedy nemusíte vymýšlet - ta příroda může být věčnou inspirací a vždy nakonec zjistíme, že to má vymyšlený nejlíp! A jak se vše probouzí k životu a obléká se do zelené, symbolicky to jen potvrzuje, že: KOLOKRÁM is not dead! Naopak, že je "evergreen" :).

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies