Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Časy jsou zlé, Kamile ...

Vytvořeno23.03.2018
Časy jsou zlé, Kamile ... Časy jsou zlé pro všechny. Asi jo, to znamená, že teda i pro cyklisty. Hlavně pro ty, kteří se stačili vybavit a stylově oháknout a ... teď si usmysleli, že by si chtěli tu jízdu trochu zpestřit měřením svého aktuálního výkonu. Jenže! Z úspor na cyklistiku zbylo skoro ... víte co? :) No ale je to pořád ještě jenom skoro, a to znamená, že ještě by se nějaký ten groš našel. No sláva! Potom pro vás máme zajímavou volbu. Časy jsou zlé, Kamile ... Časy jsou zlé pro všechny. Asi jo, to znamená, že teda i pro cyklisty. Hlavně pro ty, kteří se stačili vybavit a stylově oháknout a ... teď si usmysleli, že by si chtěli tu jízdu trochu zpestřit měřením svého aktuálního výkonu. Jenže! Z úspor na cyklistiku zbylo skoro ... víte co? :) No ale je to pořád ještě jenom skoro, a to znamená, že ještě by se nějaký ten groš našel. No sláva! Potom pro vás máme zajímavou volbu. Pedály Garmin Vector - jeden z nejdostupnějších systémů měření! Pokud groše, tolary, drachmy, brakteáty nebo nakonec třeba i nějaký to "ojro" zbylo, a ještě víc, my to umíme i za koruny! :), tak už si jenom zvolíte variantu A/ single (viz foto) nebo za B/double, kdy měří oba pedály obě nohy zvlášť. A je po problému, můžete vyrazit a měřit! :) Pedály Garmin Vector - jeden z nejdostupnějších systémů měření! Pokud groše, tolary, drachmy, brakteáty nebo nakonec třeba i nějaký to "ojro" zbylo, a ještě víc, my to umíme i za koruny! :), tak už si jenom zvolíte variantu A/ single (viz foto) nebo za B/double, kdy měří oba pedály obě nohy zvlášť. A je po problému, můžete vyrazit a měřit! :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies