Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Kokosy POC

Vytvořeno21.03.2018
Tak jak to vidíš, Matyáši? Ještě je zima nebo už jaro? Kolo nebo sáňky?? Tak jak to vidíš, Matyáši? Ještě je zima nebo už jaro? Kolo nebo sáňky?? Tak jak to vidíš, Matyáši? Ještě je zima nebo už jaro? Kolo nebo sáňky?? ... připraveni jsme na obě varianty ... ... připraveni jsme na obě varianty ... ... ale ať vyberem co vyberem, něco na hlavu bude asi potřeba... Co takhle POC ? ... ale ať vyberem co vyberem, něco na hlavu bude asi potřeba... Co takhle POC ? Tak to otestujem. Schválně, kdo má větší šišku? Tak to otestujem. Schválně, kdo má větší šišku? Tahle bude asi větší! Zatím ... :) Tahle bude asi větší! Zatím ... :) Hele, POCem, co je to tady napsaný, táto? Hele, POCem, co je to tady napsaný, táto? Tak jo, ještě je zima, takže teplý, dlouhý/dlouhý a jdeme na to! Tak jo, ještě je zima, takže teplý, dlouhý/dlouhý a jdeme na to! ... otestujem ty naše "kokosy" na sněhu. ... otestujem ty naše "kokosy" na sněhu. Pivrnec, totiž závoďák Urban už asi na olympiádě nic nevysáňkuje, tak my začneme s přípravou - ZOH 2034 tady budou coby dup. :) Pivrnec, totiž závoďák Urban už asi na olympiádě nic nevysáňkuje, tak my začneme s přípravou - ZOH 2034 tady budou coby dup. :) ... a bude to upalovák, bude to svištět - POC Aero nám pomůže "řezat" vzduch! ... a bude to upalovák, bude to svištět - POC Aero nám pomůže "řezat" vzduch! Co koukáš, to jsou sáňky, jako loďky, krásné sáňky samochodky. Samy řídí, samy jedou, za ... (hele, zatím máš ještě na Nasťu čas :) ) Co koukáš, to jsou sáňky, jako loďky, krásné sáňky samochodky. Samy řídí, samy jedou, za ... (hele, zatím máš ještě na Nasťu čas :) ) Ještě že ten POC je lehoučkej jak pírko, s jiným kbelíkem by se nám asi mohl převrátit ... :) Ještě že ten POC je lehoučkej jak pírko, s jiným kbelíkem by se nám asi mohl převrátit ... :) Sáňkař z něj asi nakonec nebude, zatím ho to nenadchlo spíš možná ... kontrola, jestli nám v overalu něco nepřibylo ... :) Sáňkař z něj asi nakonec nebude, zatím ho to nenadchlo spíš možná ... kontrola, jestli nám v overalu něco nepřibylo ... :) ... možná začneme s přípravou na 2.českého kosmonauta - mohl by to být takový nový "Kakarin" :) - ve skafandru POC si docela lebedí. ... možná začneme s přípravou na 2.českého kosmonauta - mohl by to být takový nový "Kakarin" :) - ve skafandru POC si docela lebedí.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies