Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Specialized Custom apparel ...

Vytvořeno20.03.2018
Není to jednoduchý, obstát v dnešní době... A to ať už se věnujete čemukoliv. Jak se říká, ta mocná (no, někdy i nemocná :) ) ruka trhu dělá divy a opravdu nikdo nemá ne růžích ustláno. Dnes by se dalo říct, že spíš si všichni steleme na kaktusech - to aby to spaní bylo lehké a mohli jsme kdykoliv vyskočit a pěkně zčerstva zase pootočit tím soukolím - dřív se roztáčela kola pětiletek :) a dnes? Dnes se sami kolikrát nestačíme otáčet ... :). Tady máte malou ukázku toho, že ani kluci, speciálně u SPECIALIZED, za mořem si nemyslí, že to mají všechno jistý a jdou v duchu doby. Není to jednoduchý, obstát v dnešní době... A to ať už se věnujete čemukoliv. Jak se říká, ta mocná (no, někdy i nemocná :) ) ruka trhu dělá divy a opravdu nikdo nemá ne růžích ustláno. Dnes by se dalo říct, že spíš si všichni steleme na kaktusech - to aby to spaní bylo lehké a mohli jsme kdykoliv vyskočit a pěkně zčerstva zase pootočit tím soukolím - dřív se roztáčela kola pětiletek :) a dnes? Dnes se sami kolikrát nestačíme otáčet ... :). Tady máte malou ukázku toho, že ani kluci, speciálně u SPECIALIZED, za mořem si nemyslí, že to mají všechno jistý a jdou v duchu doby. Není to jednoduchý, obstát v dnešní době... A to ať už se věnujete čemukoliv. Jak se říká, ta mocná (no, někdy i nemocná :) ) ruka trhu dělá divy a opravdu nikdo nemá ne růžích ustláno. Dnes by se dalo říct, že spíš si všichni steleme na kaktusech - to aby to spaní bylo lehké a mohli jsme kdykoliv vyskočit a pěkně zčerstva zase pootočit tím soukolím - dřív se roztáčela kola pětiletek :) a dnes? Dnes se sami kolikrát nestačíme otáčet ... :). Tady máte malou ukázku toho, že ani kluci, speciálně u SPECIALIZED, za mořem si nemyslí, že to mají všechno jistý a jdou v duchu doby. Takže komu připadá třeba naše nabídka na zakázkovou kusovku, co se týká cyklistických oblečků dle vašeho přání, málo COOL :) a chtějí něco "světovějšího" - od teď mají možnost! Tady nám přišly vzorky - Specialized Custom apparel - se slibem, že si do budoucna budete moci vymýšlet a objednávat tyhle hadříky na tělo i ve vlastním designu - prozatím limitováno počtem 20ks. To docela jde. Tak uvidíme, jak se s tím popasují. Nejlepší test je - objednávat a následně se podělit o zkušenosti ... Takže komu připadá třeba naše nabídka na zakázkovou kusovku, co se týká cyklistických oblečků dle vašeho přání, málo COOL :) a chtějí něco "světovějšího" - od teď mají možnost! Tady nám přišly vzorky - Specialized Custom apparel - se slibem, že si do budoucna budete moci vymýšlet a objednávat tyhle hadříky na tělo i ve vlastním designu - prozatím limitováno počtem 20ks. To docela jde. Tak uvidíme, jak se s tím popasují. Nejlepší test je - objednávat a následně se podělit o zkušenosti ...

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies