Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

pozdrav od Denise

Vytvořeno19.03.2018
Tohle už dlouho nebylo na silnicích k vidění - ekipa favoritů na Favoritech :). Je vidět, že chlapci před švihem řádně "posnídali" (alespoň někteří :) ) Tohle už dlouho nebylo na silnicích k vidění - ekipa favoritů na Favoritech :). Je vidět, že chlapci před švihem řádně "posnídali"(alespoň někteří :) ) Tohle už dlouho nebylo na silnicích k vidění - ekipa favoritů na Favoritech :). Je vidět, že chlapci před švihem řádně "posnídali"(alespoň někteří :) ) A nevypadá to, podle sluníčka a volby oblečení, že by to byly naše silnice ... a co nám to tady dole nesměle vykukuje? To vypadá jako tretra DMT! Kamarád Denis Rugovac se nám nechce ukázat celý, tak alespoň ta nožka ... malá reklama - taky reklama :) . A nevypadá to, podle sluníčka a volby oblečení, že by to byly naše silnice ... a co nám to tady dole nesměle vykukuje? To vypadá jako tretra DMT! Kamarád Denis Rugovac se nám nechce ukázat celý, tak alespoň ta nožka ... malá reklama - taky reklama :) . Silnice bílá přede mnou ... tak rychle mrknout na kámoše, kolik mi dali, ... na display, kolik mi "měří" ... a jedeme dál, užívat si tepla. Silnice bílá přede mnou ... tak rychle mrknout na kámoše, kolik mi dali, ... na display, kolik mi "měří" ... a jedeme dál, užívat si tepla. Jestli na Favoritu budeme lámat rekordy? To se ještě uvidí! Prozatím "lámeme" kliky Record (Campa) :) Jestli na Favoritu budeme lámat rekordy? To se ještě uvidí! Prozatím "lámeme" kliky Record (Campa) :) V DMT jako v bačkůrkách - jen dotáhnout a (ještě jsme neřekli, kde jsme?) vyrazíme roztančit naše nožky po cestách na Španělském ostrově - jak jinak, než v rytmu flamenca! Nebo joty, sardany, muňeiry,....??? Kolik oni vlastně těch svých národních tanců mají?? V DMT jako v bačkůrkách - jen dotáhnout a (ještě jsme neřekli, kde jsme?) vyrazíme roztančit naše nožky po cestách na Španělském ostrově - jak jinak, než v rytmu flamenca! Nebo joty, sardany, muňeiry,....??? Kolik oni vlastně těch svých národních tanců mají??

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies