Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

San Marco, opět nějaká ta klasika :)

Vytvořeno14.03.2018
Máte rádi filmy pro pamětníky? Nebo sedla pro pamětníky? Máte rádi filmy pro pamětníky? Nebo sedla pro pamětníky? Máte rádi filmy pro pamětníky? Nebo sedla pro pamětníky? Tak přesně na vás mysleli u SAN MARCA – bylo by škoda na takovou klasiku jen vzpomínat. Tak přesně na vás mysleli u SAN MARCA – bylo by škoda na takovou klasiku jen vzpomínat. Není nad to, taky si ji vyzkoušet! Nemyslete si, že každej správnej závodák musí mít ten sitz nutně zaříznutej nebo zapíchnutej do zadnice a z toho důvodu že to musí být vlastně jenom miniatura prapůvodního sedla. Není nad to, taky si ji vyzkoušet! Nemyslete si, že každej správnej závodák musí mít ten sitz nutně zaříznutej nebo zapíchnutej do zadnice a z toho důvodu že to musí být vlastně jenom miniatura prapůvodního sedla. Spousta z vás určitě zná a pamatuje … krásná klasika! Spousta z vás určitě zná a pamatuje … krásná klasika! To když si jeden správně vybral, byla to radost posedět – a vlastně i pokoukat, ne? :) To když si jeden správně vybral, byla to radost posedět – a vlastně i pokoukat, ne? :) … vždyť ten karbon nemusí být úplně všude: Chcete vyzkoušet? Jsou naskladněný! Kde? V KOLOKRÁMu! :) … vždyť ten karbon nemusí být úplně všude: Chcete vyzkoušet? Jsou naskladněný! Kde? V KOLOKRÁMu! :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies