Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Testujeme nové věcičky od Sýkorek ...

Vytvořeno13.03.2018
Když přes zimu svědomitě sypete do krmítka ptáčkům, třeba sýkorkám :) - dostane se vám potom odměny formou výbavičky na cesty … SKR Když přes zimu svědomitě sypete do krmítka ptáčkům, třeba sýkorkám :) - dostane se vám potom odměny formou výbavičky na cesty … SKR Když přes zimu svědomitě sypete do krmítka ptáčkům, třeba sýkorkám :) - dostane se vám potom odměny formou výbavičky na cesty … SKR Ve víně je pravda, ve vodě je citron a na stole… Ve víně je pravda, ve vodě je citron a na stole… … rukavice od SKR. A ještě se tam povaluje nějaká miniaturní portmone … … rukavice od SKR. A ještě se tam povaluje nějaká miniaturní portmone … … a taky se stejným logem. To jsem byl asi hodnej! :). Akorát, že ten obsah je taky tak nějak miniaturní, spíš by se dalo říct, že momentálně je v ní …. ! :) … a taky se stejným logem. To jsem byl asi hodnej! :). Akorát, že ten obsah je taky tak nějak miniaturní, spíš by se dalo říct, že momentálně je v ní …. ! :) A tak si teď, po dobře odvedené práci, můžu dopřávat, co se do mě vejde. A tak si teď, po dobře odvedené práci, můžu dopřávat, co se do mě vejde. I nějakej ten návlek by se našel, možná i něco na hlavu … I nějakej ten návlek by se našel, možná i něco na hlavu … Provozní kapaliny jsou doplněny, tretry už by mohly být vyvětrány … Provozní kapaliny jsou doplněny, tretry už by mohly být vyvětrány … … a ten kolokrámskej emisar se někde poflakuje. … a ten kolokrámskej emisar se někde poflakuje. Co vám takový rukavice přinesou? Pevný, jistý úchop, neprofuk, prodyšnost, v zimě hřejou, v létě chladí, … :) jasně – a když sebou fláknete a natáhnete tlapky před sebe … au! Ani to nedomýšlet! Bez nich by to dlouho pálilo! :) Co vám takový rukavice přinesou? Pevný, jistý úchop, neprofuk, prodyšnost, v zimě hřejou, v létě chladí, … :) jasně – a když sebou fláknete a natáhnete tlapky před sebe … au! Ani to nedomýšlet! Bez nich by to dlouho pálilo! :) A ještě ke všemu dokonale elastické! :) Můžete v nich klidně dělat mravné i nemravné posuňky … podle potřeby a momentální situace :). A ještě ke všemu dokonale elastické! :) Můžete v nich klidně dělat mravné i nemravné posuňky … podle potřeby a momentální situace :). V základní nabídce jsou jen modely pro “pětiprsťáky“, ale za příplatek…? Nic není nemožné! V základní nabídce jsou jen modely pro “pětiprsťáky“, ale za příplatek…? Nic není nemožné! … jen pro ten box se moc nehodí – je jich škoda. Možná by se daly spíš použít na klasickou českou facku – jak to uměl inspektor Ledvina v Agátě :). … jen pro ten box se moc nehodí – je jich škoda. Možná by se daly spíš použít na klasickou českou facku – jak to uměl inspektor Ledvina v Agátě :). Tady je to bez debaty – nohy v teple, povrch treter dokonale chráněný a ta aerodynamika!!! :) Tady je to bez debaty – nohy v teple, povrch treter dokonale chráněný a ta aerodynamika!!! :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies