Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Zakázková kůže Kolokrám ...

Vytvořeno12.03.2018
Váš krejčí už nestíhá. Plesová sezóna sice pomalu končí, ale ta cyklistická rychle začíná! Váš krejčí už nestíhá. Plesová sezóna sice pomalu končí, ale ta cyklistická rychle začíná! Váš krejčí už nestíhá. Plesová sezóna sice pomalu končí, ale ta cyklistická rychle začíná! ... že si nedá říct a ne a ne a nestihne ještě jako bonus k fráčku pár dresů? ... že si nedá říct a ne a ne a nestihne ještě jako bonus k fráčku pár dresů? Tak už si s tím nelámejte "lebku" a obraťte se na správné místo - KOLOKRÁM. Tak už si s tím nelámejte "lebku" a obraťte se na správné místo - KOLOKRÁM. Chcete dresy z naší nabídky? Chcete dresy ve vlastním designu? Nebo to bude od každého něco? A v různých velikostech? Chcete dresy z naší nabídky? Chcete dresy ve vlastním designu? Nebo to bude od každého něco? A v různých velikostech? Ale to je přeci samozřejmost! :) Zajistíme! Co bychom pro vás neudělali? :) Tady už se suší poslední zakázka ... Ale to je přeci samozřejmost! :) Zajistíme! Co bychom pro vás neudělali? :) Tady už se suší poslední zakázka ... ... tak se klidně podívejte, jak to třeba může vypadat a klidně se nechte inspirovat. ... tak se klidně podívejte, jak to třeba může vypadat a klidně se nechte inspirovat. Cože? Že nemáte Cannondale? A to si myslíte, že je nějaký problém? My vám tam klidně necháme "vystřihnout" tu vaši Esku nebo cokoliv jinýho! :) Cože? Že nemáte Cannondale? A to si myslíte, že je nějaký problém? My vám tam klidně necháme "vystřihnout" tu vaši Esku nebo cokoliv jinýho! :) Tak už vám to balíme, můžeme nechat o 10Dg víc? :) Jo, sorry, takhle se ptali u řezníka - můžeme tam nechat to logo KOLOKRÁMu? :) Tak už vám to balíme, můžeme nechat o 10Dg víc? :) Jo, sorry, takhle se ptali u řezníka - můžeme tam nechat to logo KOLOKRÁMu? :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies