Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Formentor

Vytvořeno12.03.2018
… a jeden směr a jeden cíl … … a jeden směr a jeden cíl … … a jeden směr a jeden cíl … … pořád nahoru a nahoru, kam asi? Tady už někomu stydne zbytek kávy … … pořád nahoru a nahoru, kam asi? Tady už někomu stydne zbytek kávy … … a maják Formentor je dobyt! … a maják Formentor je dobyt! Už jste viděli Kubáncovy kozy??? :) Tak se seznamte – Dona Esmeralda Izidora Formentorese. Sekne jim to! :) A to prej tady není jediná … to se někdo má! :) Už jste viděli Kubáncovy kozy??? :) Tak se seznamte – Dona Esmeralda Izidora Formentorese. Sekne jim to! :) A to prej tady není jediná … to se někdo má! :) Ale zase, musíte se o to starat … Ale zase, musíte se o to starat … … i o poslední traťovku se rozdělit … :( … i o poslední traťovku se rozdělit … :( Co, rozdělit! Ona mi to sežrala celý! Co, rozdělit! Ona mi to sežrala celý! No a tohle má být co??? Honem se koukněte na hodinky – pokud ještě není 22.00, vypadněte ze stránek! No a tohle má být co??? Honem se koukněte na hodinky – pokud ještě není 22.00, vypadněte ze stránek! Ale zase až tak náročný to nebude – za odměnu se spokojí i se šlupkou od banánu. :) Tak záhada, proč je na tý Mallorce tak často, je objasněna! Ale zase až tak náročný to nebude – za odměnu se spokojí i se šlupkou od banánu. :) Tak záhada, proč je na tý Mallorce tak často, je objasněna! Muchas gracias, Cuba Libre! :) Muchas gracias, Cuba Libre! :) … jedu, tak zase někdy příště! … jedu, tak zase někdy příště! Mallorca? Esmeralda je nejvíííc!!! Mallorca? Esmeralda je nejvíííc!!! Tak zase trochu vážně – není to tady paráda? Tak zase trochu vážně – není to tady paráda? Pane Bože, nedělej že nejsi! Já dobře vím, že jsi! Pane Bože, nedělej že nejsi! Já dobře vím, že jsi! I tomu starýmu kozlovi se tady baterky dobíjej mnohem rychleji … I tomu starýmu kozlovi se tady baterky dobíjej mnohem rychleji … Maják – pohled ne jenom pro námořníky. Spolehlivá navigace i pro cyklisty. Maják – pohled ne jenom pro námořníky. Spolehlivá navigace i pro cyklisty. Pohoda je ještě větší, když si s sebou na švih nezapomenete vzít do kastrůlku něco vydatnějšího do žaludku …třeba gambas al ajillo! Pohoda je ještě větší, když si s sebou na švih nezapomenete vzít do kastrůlku něco vydatnějšího do žaludku …třeba gambas al ajillo! … jo, tak ono je toho víc? Tak s pravdou ven – Port de Alcudia a “bufet“ :)... … jo, tak ono je toho víc? Tak s pravdou ven – Port de Alcudia a “bufet“ :)... Tohle už je spíš stylovej piknik … crema catalana! Tohle už je spíš stylovej piknik … crema catalana! … nebo taky březnový sen českého cyklisty! :) … nebo taky březnový sen českého cyklisty! :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies