Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Sedlo Fizik Arione 00 ...

Vytvořeno07.03.2018
Tady jsme u mistra obuvníka? Nebo u krejčího - pomůcka na žehlení rukávů ...??? Tady jsme u mistra obuvníka? Nebo u krejčího - pomůcka na žehlení rukávů ...??? ... ne, to by mohl být model stratosférického vysokorychlostního kluzáku - samokřídla typu delta vybaveného technologií stealth ... ? ... ne, to by mohl být model stratosférického vysokorychlostního kluzáku - samokřídla typu delta vybaveného technologií stealth ... ? Tak nic, do apríla je ještě daleko a dnes vás asi jen tak nenachytáme. :) Vždyť vy to už vlastně všechno taky znáte. Sedlo FIZIK ARIONE 00 - tímhle kouskem si náš zákazník přeje vybavit své zakázkové Cipollini - no, proč ne? :) Tak nic, do apríla je ještě daleko a dnes vás asi jen tak nenachytáme. :) Vždyť vy to už vlastně všechno taky znáte. Sedlo FIZIK ARIONE 00 - tímhle kouskem si náš zákazník přeje vybavit své zakázkové Cipollini - no, proč ne? :) Dobrá volba! Nemáme nic proti. Dostatečný prostor pro volby posedu během jízdy, proti vzhledu neřekneme ani slovo a váha? Pouhých 140 g! To nevypadá špatně. Na to, že to není jenom šlupka karbonu, ale "vešlo" se do toho ještě nějaký to polstrování? V tomhle případě to určitě není krok vedle. Jó, to se někdo nebo spíš něčí prdelka bude mít! :) Dobrá volba! Nemáme nic proti. Dostatečný prostor pro volby posedu během jízdy, proti vzhledu neřekneme ani slovo a váha? Pouhých 140 g! To nevypadá špatně. Na to, že to není jenom šlupka karbonu, ale "vešlo" se do toho ještě nějaký to polstrování? V tomhle případě to určitě není krok vedle. Jó, to se někdo nebo spíš něčí prdelka bude mít! :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies