Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Na slovíčko pane mechanik :)!

Vytvořeno06.03.2018
Roubaix se nekompromisně blíží a stejně tak je cítit, že nová cyklistická sezona je za dveřmi! Pro mne osobně hlavně pracovní sezona ... poslední 3 týdny není čas vůbec na nic / v práci jsem byl prakticky non stop :(. Připravujeme zakázkové stavby, řešíme první servisy, skladníme pro vás nové, čerstvé a navoněné zboží a různé cyklocajky, něco občas i stačíme nafotit a přiblížit vám tak co nejlépe dění v Kolokrámu a podělit se tak i s Vámi o společnou radost. Ještě že u nás venku doposud panovala tzv. arktická zima, tak jsem to měl jako takovou výmluvu a berličku, že se stejně nedá trénovat :). Od začátku roku tak mám najeto cca 1500km ... je to dost bída, na mé poměry, vám řeknu :). Proto, když přišla ze dne na den nabídka mých kamarádů Tomáše a Peťka k výjezdu na Mallorcu, ostrov cyklistice zaslíbený, neváhal jsem ani minutu a během pár chvil jim sdělil: "... jedu za váma, kluci ušatý!" Zmínění kluci se již několik let po sobě starají v hotelu Ayron o česko - slovenskou enklávu, která sem míří každou zimu a jaro za cyklistikou, přes zavedenou a nám všem známou společnost NaCesty.cz Protože jsem v předešlých letech touto dobou již sám závodil nebo mezi prací trénoval doma, byla to pro mě nyní před mým stanoveným cílem a výzvou jménem Roubaix dobrá a vlastně taky poslední možnost, jak se trochu srovnat a něco málo najet a dostat se alespoň trochu do kondice. Tak a jak jsme sem společně s taťkou Pauderou a doktorem A dorazili, připravíme možná zase po čase nějakej ten foto report, pokud nám však taky zbudou nějaký ty síly a energie :). Slovenský bratr Peťko vždy s úsměvem / tenhle chlapík se snad ani neumí na někoho hněvat ... Slovenský bratr Peťko vždy s úsměvem / tenhle chlapík se snad ani neumí na někoho hněvat ... Peťko kontroluje, zda mám v kole toho "správného cvrčka" do vícekolečka ... asi cvrká obstojně :). Peťko kontroluje, zda mám v kole toho "správného cvrčka" do vícekolečka ... asi cvrká obstojně :). Servis je v tomto směru základ! A ten v hotelu Ayron, u zmíněné firmy, naleznete zcela jistě. Servis je v tomto směru základ! A ten v hotelu Ayron, u zmíněné firmy, naleznete zcela jistě. Poradí vám zde odborně se vším... když vám třeba v kopci praskne hlava a odejde tak upínací systém přilby - Peťko vše opraví a uvede do původního stavu :) ... jo, i tu hlavu! :) Poradí vám zde odborně se vším... když vám třeba v kopci praskne hlava a odejde tak upínací systém přilby - Peťko vše opraví a uvede do původního stavu :) ... jo, i tu hlavu! :) Možná že nám zde opraví vedle prasklé hlavy i gumové nohy :) ... chvilkama to vypadá, že mám místo nohou zahradní hadice -takže to bude potřebovat asi větší tlak ... :) Nebo jsem si měl 3x přečíst Příběh opravdového člověka??? Možná že nám zde opraví vedle prasklé hlavy i gumové nohy :) ... chvilkama to vypadá, že mám místo nohou zahradní hadice -takže to bude potřebovat asi větší tlak ... :) Nebo jsem si měl 3x přečíst Příběh opravdového člověka???

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies