Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Mallorkuješ? Tak se snaž chytře!

Vytvořeno06.03.2018
Ostrov je to vážně maličký, ale pro cyklisty je to skutečný ráj. Kdysi v dávné minulosti, dalo by se říci v pravěku, zvolal Roman X starší: "... Mallorca je nejvíc!", a platí to stále! Ani tomuto klučinovi se v žádném případě nepovede najít místo na tomto ostrově, kde by Romča již několikrát nebyl . Ostrov je to vážně maličký, ale pro cyklisty je to skutečný ráj. Kdysi v dávné minulosti, dalo by se říci v pravěku, zvolal Roman X starší: "... Mallorca je nejvíc!", a platí to stále! Ani tomuto klučinovi se v žádném případě nepovede najít místo na tomto ostrově, kde by Romča již několikrát nebyl :). Ostrov je to vážně maličký, ale pro cyklisty je to skutečný ráj. Kdysi v dávné minulosti, dalo by se říci v pravěku, zvolal Roman X starší: "... Mallorca je nejvíc!", a platí to stále! Ani tomuto klučinovi se v žádném případě nepovede najít místo na tomto ostrově, kde by Romča již několikrát nebyl :). Kalibrace šéfmechanika probíhá každé ráno a samozřejmě, jak jinak než za pomoci laseru...update mozkomíšního moku je přislíben až pro sezonu 2020/2021. Kalibrace šéfmechanika probíhá každé ráno a samozřejmě, jak jinak než za pomoci laseru...update mozkomíšního moku je přislíben až pro sezonu 2020/2021. Měření tuku probíhá klasicky po startu, a to osvědčenou mechanickou metodou. Mechanika nelze nijak nahradit či obejít... Měření tuku probíhá klasicky po startu, a to osvědčenou mechanickou metodou. Mechanika nelze nijak nahradit či obejít... Pod dresem mistra světa je skladiště pacientů, čekajících na odběr laktátu. Kapacita tohoto prostoru je prakticky neomezená a v případě potřeby se klidně můžete přidat či přilehnout! Cena tohoto testu je lidová, trénuj chytře v každém věku! Pod dresem mistra světa je skladiště pacientů, čekajících na odběr laktátu. Kapacita tohoto prostoru je prakticky neomezená a v případě potřeby se klidně můžete přidat či přilehnout! Cena tohoto testu je lidová, trénuj chytře v každém věku! Je ten smrťák vůbec živej :)? Ač strava na hotelu Ayron je velmi pestrá a kvalitní, tak výsledek kontrolního měření je v normě a maximálně optimistický. Investice do chytré výživy se vždy vyplatí do každé rodiny :)! Je ten smrťák vůbec živej :)? Ač strava na hotelu Ayron je velmi pestrá a kvalitní, tak výsledek kontrolního měření je v normě a maximálně optimistický. Investice do chytré výživy se vždy vyplatí do každé rodiny :)! Ti, co se nevešli do sestavy svých týmů jako my :) a nejedou Paris - Nice ani Tirreno - Adriatico, měli volbu jasnou a jsou zde s námi :), hotel Ayron to jistí! Ti, co se nevešli do sestavy svých týmů jako my :) a nejedou Paris - Nice ani Tirreno - Adriatico, měli volbu jasnou a jsou zde s námi :), hotel Ayron to jistí!    

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies