Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Pozdrav od přítele!

Vytvořeno02.03.2018
Včera dorazil balíček od Štybyho... myslel jsem, že mi jako můj poradce na nadcházející Roubaix posílá nějaký svoje náhradní nohy, abych to byl schopen objet, když nemám čas v rozběhlé pracovní sezoně moc trénovat :). Včera dorazil balíček od Štybyho... myslel jsem, že mi jako můj poradce na nadcházející Roubaix posílá nějaký svoje náhradní nohy, abych to byl schopen objet, když nemám čas v rozběhlé pracovní sezoně moc trénovat :). Včera dorazil balíček od Štybyho... myslel jsem, že mi jako můj poradce na nadcházející Roubaix posílá nějaký svoje náhradní nohy, abych to byl schopen objet, když nemám čas v rozběhlé pracovní sezoně moc trénovat :). Zvědavost co se skrývá uvnitř byla velká, tep stoupal a nervozita byla v mém případě na pořadu dne :). Zvědavost co se skrývá uvnitř byla velká, tep stoupal a nervozita byla v mém případě na pořadu dne :). No řeknu vám, náhradní nohy tam nebyly :( ..ani žádnej motorek jsem neobdržel :), ... byly tam pouze speciální Specialized galdy v rozměru 30mm od našeho mistra a zkušeného klasikáře a kostkového gladiátora(tedy obsah ceny zlata ze Stříbra! :) ) No řeknu vám, náhradní nohy tam nebyly :( ..ani žádnej motorek jsem neobdržel :), ... byly tam pouze speciální Specialized galdy v rozměru 30mm od našeho mistra a zkušeného klasikáře a kostkového gladiátora(tedy obsah ceny zlata ze Stříbra! :) ) Alespoň víme, na čem se Štyby popere se svou konkurencí, počasím a co na trati poveze za galusky, které ho snad, jak pevně doufáme, letos konečně přivedou k zisku té "žulové kostky", co dostává vítěz na velodromu v Roubaix! Za to, co tady předvádí, už by si jich klidně pár zasloužil. Alespoň víme, na čem se Štyby popere se svou konkurencí, počasím a co na trati poveze za galusky, které ho snad, jak pevně doufáme, letos konečně přivedou k zisku té "žulové kostky", co dostává vítěz na velodromu v Roubaix! Za to, co tady předvádí, už by si jich klidně pár zasloužil. Teď už jen musím najít tu správnou alchymii a zvolit do těhle "hadic" správný tlak a rozhodnout se, zda nafoukat héliem nebo vzduchem :)...no a pak sehnat někde ty správný nohy nebo dokupit zmíněný motorek :) ... jo a ještě se raději dopředu objednat k logopedovi, aby pomohl odstranit případný koktání - to drncání si zatím nějak neumím představit. Teď už jen musím najít tu správnou alchymii a zvolit do těhle "hadic" správný tlak a rozhodnout se, zda nafoukat héliem nebo vzduchem :)...no a pak sehnat někde ty správný nohy nebo dokupit zmíněný motorek :) ... jo a ještě se raději dopředu objednat k logopedovi, aby pomohl odstranit případný koktání - to drncání si zatím nějak neumím představit.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies