Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Střevíce DMT 2018 ...

Vytvořeno23.02.2018
... na kolo, na závody, na trénink či vyjížďku, na svatbu i do tanečních, do školy i za ní :) Ještě že je ten barák tak velkej … Ještě že je ten barák tak velkej … Máme sklady jak u Bati. Máme sklady jak u Bati. Zkouška obchodního příručího – tak znovu, říkal jsem červený! Zkouška obchodního příručího – tak znovu, říkal jsem červený! … tady zase zkouška vaší odolnosti – odoláte??? :) Já ne! Už je mám! :) … tady zase zkouška vaší odolnosti – odoláte??? :) Já ne! Už je mám! :) … tyhle všechny jsme museli řádně vyzkoušet – jo i to mezi … … tyhle všechny jsme museli řádně vyzkoušet – jo i to mezi … A nebylo tu úplně špatný, to zkoušení … A nebylo tu úplně špatný, to zkoušení … Vám v tom taky nic nebrání! :) Vám v tom taky nic nebrání! :) Ať sáhnete po čemkoliv, chybu neuděláte… Ať sáhnete po čemkoliv, chybu neuděláte… … takže pojďte dál. … takže pojďte dál. V tomhle prostředí už je to trochu serioznější. V tomhle prostředí už je to trochu serioznější. Tyhle jsou do nepohody, tak šup s nima ven! Tyhle jsou do nepohody, tak šup s nima ven! Jo, klidně i do sněhu – tenhle je pravej, žádnej technickej! Zima ještě neskončila jak to vypadá :)... Jo, klidně i do sněhu – tenhle je pravej, žádnej technickej! Zima ještě neskončila jak to vypadá :)... Jestli teda do zimy potřebujete pořádný válenky … Jestli teda do zimy potřebujete pořádný válenky … … tady na vás čekají! :) … tady na vás čekají! :)
Nějaké ochotné ruce pro to nářadí by taky nebyly k zahození. Nějaké ochotné ruce pro to nářadí by taky nebyly k zahození.
… a to zdaleka není všechno, co se skrývá v těch krabicích. — s uživateli DMT. … a to zdaleka není všechno, co se skrývá v těch krabicích. — s uživateli DMT.
Ale i tak už se dá přemýšlet – to jaro už je za dveřmi … — s uživateli DMT. Ale i tak už se dá přemýšlet – to jaro už je za dveřmi … — s uživateli DMT.
Snad si každý najde to, co mu bude maximálně vyhovovat. Snad si každý najde to, co mu bude maximálně vyhovovat.
Nenechte se splést, to není odstupňování podle kvality. To jenom po milionpátý zkoušíme, ze kterýho pohledu se vám některé zalíbí. :) — s uživateli DMT. Nenechte se splést, to není odstupňování podle kvality. To jenom po milionpátý zkoušíme, ze kterýho pohledu se vám některé zalíbí. :) — s uživateli DMT.
Svršek i podrážka – jenom kvalitní materiály a zpracování – jak jinak? Svršek i podrážka – jenom kvalitní materiály a zpracování – jak jinak?
Nejsou už náhodou ty reflexní prvky skoro povinný??? :) Když ne, tak budete mít alespoň náskok … ono to přijde. — s uživateli DMT. Nejsou už náhodou ty reflexní prvky skoro povinný??? :) Když ne, tak budete mít alespoň náskok … ono to přijde. — s uživateli DMT.
Hele, ty jsou přesně pro ty vaše nohy! — s uživateli DMT. Hele, ty jsou přesně pro ty vaše nohy! — s uživateli DMT.
Když si je po sezóně hezky vycídíte, můžou vám ještě přes zimu dělat parádu jako stylová dekorace – pokud budete pořádně větrat! :) — s uživateli DMT. Když si je po sezóně hezky vycídíte, můžou vám ještě přes zimu dělat parádu jako stylová dekorace – pokud budete pořádně větrat! :) — s uživateli DMT.

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies