Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Achtung, hledáme mechanika

Vytvořeno22.02.2018
"nalezneme pro naše prodejny bodrého a poctivého cykloznalce, jemuž péče o jízdní kolo a profesní jednání se zákazníkem není cizí?" Staň se platným členem kolokrámní směčky - oceníme Tvůj zájem, loajalitu, sounáležitost s firmou, zručnost, zkušenost a zapálenost pro libovou cyklistiku. požadujeme: - komunikativnost a schopnost prodat základní cyklo-mechanické dovednosti, zájem o libovou cyklistiku, základní práci s PC, praxe v oboru výhodou. nabízíme: -práci v prosperující společnosti, smlouvu na dobu neurčitou, odpovídající finanční ohodnocení, možnost se učit novým věcem, další vzdělávání v oboru. Své životopisy s motivačním dopisem zasílejte na jakub.svoboda@kolokram.cz ... Pokud budete za firmu tahat do posledního dechu ... Pokud budete za firmu tahat do posledního dechu ... ...určitě se na vás nebudeme dívat skrz prsty/dráty :) ... ...určitě se na vás nebudeme dívat skrz prsty/dráty :) ... ... a za nás můžeme slíbit, že budete stále v jednom kole! Jako my všichni! Těšíme se na spolupráci! ... a za nás můžeme slíbit, že budete stále v jednom kole! Jako my všichni! Těšíme se na spolupráci!

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies