Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

Gravel s pořádnými opratěmi

Vytvořeno20.02.2018
Přinášíme další novinky ze světa Bikepackingu. Není to poprvé a určitě ani naposledy, co jsme měli možnost realizovat stavbu takového zaoceánského parníku. Není to poprvé a určitě ani naposledy, co jsme měli možnost realizovat stavbu takového zaoceánského parníku. Z minulých příspěvků asi víte, že nás úkoluje náš přítel Dag Raška, který je v oboru Bikepackingu znalcem. Z minulých příspěvků asi víte, že nás úkoluje náš přítel Dag Raška, který je v oboru Bikepackingu znalcem. Ovšem nenechte se mýlit tím zaoceánským parníkem. Ano, kolo je na dlouhé cesty, ale při krátké zkoušce hned zjistíte, že není zdaleka tak těžké a neohrabané, jak se může na první pohled zdát. Ovšem nenechte se mýlit tím zaoceánským parníkem. Ano, kolo je na dlouhé cesty, ale při krátké zkoušce hned zjistíte, že není zdaleka tak těžké a neohrabané, jak se může na první pohled zdát. Jak je zvykem u Daga, kolo je na sadě XT, doplňky THOMSON a pláště z Jeepu :)) Jak je zvykem u Daga, kolo je na sadě XT, doplňky THOMSON a pláště z Jeepu :)) ... ... ... ... Na sedle nebudete trpět ani bez vložky. Na sedle nebudete trpět ani bez vložky. A moc hezky vypadá. A moc hezky vypadá. Řidítka, v tomto případě opratě jsou osazeny extra dlouhými gripy i omotávkou. Řidítka, v tomto případě opratě jsou osazeny extra dlouhými gripy i omotávkou. Opřít se kde se jen zlíbí, ocení každý, kdo bude mít v nohách nějakou tu stovku v terénu. Opřít se kde se jen zlíbí, ocení každý, kdo bude mít v nohách nějakou tu stovku v terénu. Takový je Hunt. Lehké probuzení z doby karbonové. Je svůj a nám se líbí. Jaký je Váš názor? :) Takový je Hunt. Lehké probuzení z doby karbonové.
Je svůj a nám se líbí. Jaký je Váš názor? :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies