Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

CIPOLLINI THE ONE - Italian champion

Vytvořeno19.02.2018
Co mu říkáte, šampionovi? A co třeba takhle: (Queen) .... I´ve paid my dues .../zaplatil jsem všechny svoje dluhy ... Co mu říkáte, šampionovi? A co třeba takhle: (Queen) .... I´ve paid my dues .../zaplatil jsem všechny svoje dluhy ... Co mu říkáte, šampionovi? A co třeba takhle: (Queen) .... I´ve paid my dues .../zaplatil jsem všechny svoje dluhy ... ... tak bych si ho, krasavce, mohl dopřát, ne? ... tak bych si ho, krasavce, mohl dopřát, ne? Fakt, to není jeden ze zapomenutých surrealistických obrazů Salvadora Dalího ... Fakt, to není jeden ze zapomenutých surrealistických obrazů Salvadora Dalího ... ... v tom lehce opalizujícím světle se nám tady na pultě, jako panter čekající na kořist, lehce protahuje ... ... v tom lehce opalizujícím světle se nám tady na pultě, jako panter čekající na kořist, lehce protahuje ... ...špičkový kousek se jménem Cipollini THE ONE - tentokrát s trikolórou italského šampiona. ...špičkový kousek se jménem Cipollini THE ONE - tentokrát s trikolórou italského šampiona. Je tady u nás pěkně v teple a zatím si jenom líně hoví a nechává světlo kouzlit efekty na své svalnaté stavbě. Je tady u nás pěkně v teple a zatím si jenom líně hoví a nechává světlo kouzlit efekty na své svalnaté stavbě. Takový je tedy pohled na zhmotněný karbonový sen mnoha z nás ... Takový je tedy pohled na zhmotněný karbonový sen mnoha z nás ... Ta trikolora mu opravdu sluší, to se musí nechat - a proč taky ne, nemá se za co stydět. Je ušlechtilý kousek. Ta trikolora mu opravdu sluší, to se musí nechat - a proč taky ne, nemá se za co stydět. Je ušlechtilý kousek. Takže si může dovolit, takhle si zapózovat - (Queen) ...´Cause we are the champions ... ! Alespoň pro nás :). Tak co mu říkáte vy? Už máte taky všechny dluhy splacený? V tom případě nic nebrání ... :) ! Takže si může dovolit, takhle si zapózovat - (Queen) ...´Cause we are the champions ... ! Alespoň pro nás :). Tak co mu říkáte vy? Už máte taky všechny dluhy splacený? V tom případě nic nebrání ... :) !

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies