Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
Velikonoční otevírací doba: Od 29. 3. do 1. 4. jsou naše prodejny zavřené
CZK
EUR
Měna:

A bude se makat :), bude se měřit!

Vytvořeno16.02.2018
Co to vidíme? Převodníky Shimano Dura-Ace, to přeci známe... Je to "klasická" placka" 53 - 39 takže co? Podívejte se pořádně! :) Co ta klika??? Co to vidíme? Převodníky Shimano Dura-Ace, to přeci známe... Je to "klasická" placka" 53 - 39 takže co? Podívejte se pořádně! :) Co ta klika??? Co to vidíme? Převodníky Shimano Dura-Ace, to přeci známe... Je to "klasická" placka" 53 - 39 takže co?
Podívejte se pořádně! :) Co ta klika???
Tak tady někdo trošku vydudal rodinné konto! :) Systém SRM není až tak běžně k vidění na našich silnicích ... Tak tady někdo trošku vydudal rodinné konto! :) Systém SRM není až tak běžně k vidění na našich silnicích ... ... koukejte, jak se i od té "hadí" struktury pěkně odráží světlo - no, našel se jeden takový, kdo si zakrátko bude vychutnávat i odrazy slunečních paprsků od téhle vychytávky! ... koukejte, jak se i od té "hadí" struktury pěkně odráží světlo - no, našel se jeden takový, kdo si zakrátko bude vychutnávat i odrazy slunečních paprsků od téhle vychytávky! A bude makat, bude měřit, bude vyhodnocovat a, pevně věříme, bude i krůček po krůčku nebo symbolicky schůdek po schůdečku, posunovat svoji výkonnost. Kam? Snad se nám po sezoně svěří ... Fr. Koudelka by možná řekl: " ... SRM k bedně schůdeček, s úctou ...." ... váš KOLOKRÁM! :) A bude makat, bude měřit, bude vyhodnocovat a, pevně věříme, bude i krůček po krůčku nebo symbolicky schůdek po schůdečku, posunovat svoji výkonnost. Kam? Snad se nám po sezoně svěří ...
Fr. Koudelka by možná řekl: " ... SRM k bedně schůdeček, s úctou ...." ... váš KOLOKRÁM! :)
Chtěli byste taky? Uvažujete? Co ještě zbývá k definitivnímu rozhodnutí? Co takhle detailní pohled na kliky - hele jak se dá jednoduše vyřešit délka klik! Asi to okoukali u Nescafe - "tři v jednom" :) Chtěli byste taky? Uvažujete? Co ještě zbývá k definitivnímu rozhodnutí? Co takhle detailní pohled na kliky - hele jak se dá jednoduše vyřešit délka klik! Asi to okoukali u Nescafe - "tři v jednom" :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies