Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Pozooor! Achtung! Attention, Uwaga

Vytvořeno16.02.2018
....tuto sobotu v KaŠenovské pobočce Kolokrámu získáte zdarma nejen náš úsměv a dobrou kávu ale také Kolomastičkářské produkty exkluzivně z rukou samotného mistra Martina Bíny! Takže od 10-12h se stavte pro mazání :), těšíme se na Vás. MB a kolokrámníci! Dobrovolníci na sobě mohou nechat otestovat revoluční novinku (zatím ve vývoji) MBM evo 12 in 1 ! (univerzální mazání, které bude možno použít jako: holicí krém, depilační gel, sprchový gel, zubní pasta, antikoncepční lubrikant, emulze hřejivěchladivá, mast na zmírnění bolesti, mast na kuří oka, gel na vlasy, celoroční mazadlo na řetěz, impregnace na tretry a prostředek proti zamlžení skel brýlí!!! :) :) :) ) Dobrovolníci na sobě mohou nechat otestovat revoluční novinku (zatím ve vývoji) MBM evo 12 in 1 !
(univerzální mazání, které bude možno použít jako: holicí krém, depilační gel, sprchový gel, zubní pasta, antikoncepční lubrikant, emulze hřejivěchladivá, mast na zmírnění bolesti, mast na kuří oka, gel na vlasy, celoroční mazadlo na řetěz, impregnace na tretry a prostředek proti zamlžení skel brýlí!!! :) :) :) )
…otestujte osobně a zcela zdarma profesionální kolokosmetiku, dodávanou Martinem Bínou, určenou pro zmožené končetiny a choulostivé partie každého řádného cyklisty. V čase mezi 10 - 12 hodinou dopolední budou k dispozici kolomasti, kolokrémy, kolorady a kafe v šenovském konzumu gratis ! Na hojnou promazávací a tukovou párty se těší: MB & K …otestujte osobně a zcela zdarma profesionální kolokosmetiku, dodávanou Martinem Bínou, určenou pro zmožené končetiny a choulostivé partie každého řádného cyklisty. V čase mezi 10 - 12 hodinou dopolední budou k dispozici kolomasti, kolokrémy, kolorady a kafe v šenovském konzumu gratis !
Na hojnou promazávací a tukovou párty se těší: MB & K

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies