Používáte zastaralý prohlížec Internet Explorer, který pro zobrazovaní našich stránek nepodporujeme. Použijte prosím jiný prohlížeč.
CZK
EUR
Měna:

Ladírna ...

Vytvořeno07.02.2018
Koncertní nástroje jsou připraveny, zbývá tedy už jen "naladit" a hlavně doladit další vybavení. Koncertní nástroje jsou připraveny, zbývá tedy už jen "naladit" a hlavně doladit další vybavení. Koncertní nástroje jsou připraveny, zbývá tedy už jen "naladit" a hlavně doladit další vybavení. Těch nástrojů, jak se na správný orchestr sluší, je víc ... doladění tedy asi nebude jen tak ... Těch nástrojů, jak se na správný orchestr sluší, je víc ... doladění tedy asi nebude jen tak ... ... ale u nás?! U nás si, jako vždy, poradíme! Řekněte bez rozmýšlení barvu a my ... ... ale u nás?! U nás si, jako vždy, poradíme! Řekněte bez rozmýšlení barvu a my ... ... vytáhneme z klobouku - třeba tuhle? Ladí? :) ... vytáhneme z klobouku - třeba tuhle? Ladí? :) A tahle? Taky! Nás jen tak nenachytáte - zásoby DMT střevíčků pro cyklisty a cyklistky všech kategorií tady na vás čekají. A kdybyste k těm botkám potřebovali vědět něco víc - pak si pomůžeme třeba (malinko poupraveným) textem staré hitovky These boots are made for walking:  Tyto boty jsou vyrobeny, aby šlapaly,  a přesně to taky budou dělat! Jednoho dne tyhle boty i (za) tebe pošlapou ... :) A tahle? Taky! Nás jen tak nenachytáte - zásoby DMT střevíčků pro cyklisty a cyklistky všech kategorií tady na vás čekají. A kdybyste k těm botkám potřebovali vědět něco víc - pak si pomůžeme třeba (malinko poupraveným) textem staré hitovky These boots are made for walking:
Tyto boty jsou vyrobeny, aby šlapaly,
a přesně to taky budou dělat!
Jednoho dne tyhle boty
i (za) tebe pošlapou ... :)

Sledujte nás na sociálních síťích

Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies